SEAT esittelee kolme uutta sähköistä skootteria

SEAT on ottanut käyttöön kolme uutta eleektristä skootteria, jotka yritysvaltiot ovat suunnattu kaupunki-asuntolaisille. Skootterien kolmikko on valmis myymään Yhdistyneessä kuningaskunnassa nyt – yritys odottaa edelleen toimitusministeriötä päätöksenteossa laillisuudestaan.
Istuimen ensimmäinen vaihtoehto, nimeltään Seas Mó Escootser125, on täysin sähköinen mopo, jolla on samanlaiset mitat kuin Peugeot Satelis 125i ja Honda Forza 125. Kuten monet mopoja, siinä on pystytuulilasi ja saranainen satula, joka Kattaa matkalaukun, joka riittää kahteen kypärään.

Paras 125cc: n polkupyörät 2018

Kun se saavuttaa Yhdistyneen kuningaskunnan markkinat, estooter125 tarjotaan kahdessa kokoonpanossa – toinen henkilökohtaisten ostajille suunnattu ja laivaston käyttäjille suunnattu. Henkilökohtainen muotoilu toimii sekä USB -porttien ja seurantalaitteen avulla, jolloin omistaja voi tarkastaa skootterin paikkansa älypuhelimensa hyödyntämisessä.
11

Laivastokeskeinen muotoilu on luotu yritystyöntekijöiden jakamiseksi, ja siinä on täsmälleen samat laitteet kuin henkilökohtainen variantti, lisäämällä kypärän säilytyslaatikko sekä integroitu älypuhelinkiinnitys.
Mainos – viesti jatkuu alla

Sitä saa 12 hevosvoiman sähkömoottori, joka on integroitu pyörän takapyörään. Moottorin enimmäismomentti on 240 nm, samoin kuin estootteri125 0–31 mph aika 3,9 sekuntia ja huippunopeus 59 mph – mikä osoittaa, että sillä on samanlainen kuin samankaltainen kuin 125 cc: n poltto -moottori.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *