Audi esittelee ilmaisen lajikkeen parannuksen vanhemmille E-tron 55 Quattro Designs

Audi on ottanut käyttöön ilmaisen ohjelmistosovelluksen päivityksen E-Tron 55 Quattrolle, joka avaa 12,4 mailin ylimääräisen lajikkeen maastoautojen akusta. Päivitys on luotu erityisesti syyskuun 2018 (mallivuoden 2019) sekä marraskuun 2019 (mallivuosi 2020) välisenä aikana kehitetty autoja ja kuorma -autoja.
Ohjelmistosovellusmuokkaus voidaan asentaa alueelliseen Audi -jälleenmyyjään, samoin kuin yritys jopa heittää ilmaisen terveyden ja hyvinvoinnin tarkastamaan autoihisi ja kuorma -autoosi osana pakettia. Audi toteaa, että Yhdistyneessä kuningaskunnassa on 1 655 autoa, jotka ovat oikeutettuja päivitykseen.

Audi E-Tron 55 Quattro: Pitkäaikainen testin arviointi

Ohjelmistosovelluksen mukauttamisen seurauksena E-Tron 55 Quattro voi nyt kattaa 276 mailia latauksella. Päivitys koskee vain 55 mallia, joissa on 95 kWh akku, samoin kuin E-Tron 50 Quattro, jossa on pienempi akku. Sitä tarjotaan kuitenkin E-Tron 55 Sportback -autoissa.
Mainos – viesti jatkuu alla

E-Tron 55 Quattron maksimialueen lisäämisen lisäksi ohjelmistosovelluspäivitys samoin muuttaa menetelmää, jonka autot ja kuorma-auto käsittelee sähkömoottoreitaan. Nyt tyypillisissä ajo -olosuhteissa EV saa voiman vain takamoottorin. Etumoottori pysyy voiman päässä, kunnes sitä tarvitaan jonkin verran lisäsuorituskykyä tai pitoa varten, mikä käyttää akkua paljon tehokkaammin.
Audin tarkistukset tekevät myös E-Tronin jäähdytysjärjestelmästä hieman tehokkaamman minimoimalla jäähdytysjärjestelmän nesteiden virtausnopeus. Pumput eivät toimi niin kovasti, mikä leikkaa energiankulutusta lisäksi ja myötävaikuttaa lisäämään valikoimaa.
Enimmäismaksu 150 kW pysyvät kuten ennenkin, joten kun autot ja kuorma -autot ovat koukussa niin paljon kuin nopea laturi, voivat saavuttaa 80% vain 30 minuutissa. Samoin kestää vain 10 minuuttia 110 km: n (70 mailin) ​​lisääminen alueelle.
Napsauta nyt täältä tarkistaaksesi luettelomme parhaiten myytävänä olevista parhaimmista sähköisistä maastoautoista …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *