“Kuvakkeen uudelleensuunnittelu on käytännössä mahdotonta, mutta Fiatilla on ratkaisu”

heti tunnistettavien, tunnettujen autojen ja kuorma -autojen uudelleensuunnittelu on yksi moottoriteollisuuden vaikeimmista tehtävistä. Jotkut sanoisivat, että se on mahdotonta. Mutta Fiat uskoo, että sillä on eräänlainen ratkaisu. Älä vain tee sitä. Samoin kuin sen logiikan kanssa on vaikea ehdottaa. Yhdeksän vuotta sen käynnistämisen jälkeen, samoin kuin vähimmäistyylien muutoksissa, 500 jatkaa ihmeiden suorittamista Myyntikartat.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Lukuisilla markkinoilla se vastaa sitä, mitä se teki myyntiä älykkäästi vuonna 2007. Joillakin se todella ylittää ne. Riippumatta siitä, että dynamiikan kannalta on nyt paljon parempia valintoja. Ostajat eivät voi saada riittävästi tätä röyhkeä muotoilua. Bit Wonder, siis, että korvaavasta oli arvokasta puhetta, kun kysyin Fiatin maailmanlaajuista merkkiputkea Olivier Francois, mitkä hänen suunnitelmansa olivat.
• 2016 Fiat 500 Review
Francois kertoi minulle: ”Siellä on uusi 500, kun vaadimme yhtä, samoin kuin silloin, kun pystymme muotoilemaan yhden väärinkäyttämättä, mikä on kuvakettamme. Se on kuitenkin erittäin raskas vastuu. Ei ole mahdollista tai ajateltavissa muuttaa sitä kokonaan. ”
Francoisilla on kohta. Vaadit vain esimerkiksi Volkswagen -kovakuoriaisen, joka on menettänyt suuren osan alkuperäisestä kiiltostaan ​​nykyisessä inkarnaatiossaan, nähdäkseen odotettavissa olevat sudenkuopat. “Suunnitteluun liittyvä se on erittäin haaroittavaa”, hän jatkoi. “Työskentelemme sen parissa, mutta erittäin varovaisesti.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *