Ford esittelee Internet -ajoneuvojen myynnissä tänä kesänä

Ison -Britannian merkittävin ajoneuvobrändi, Ford, tarjoaa täysin kesällä Internet -myyntikanavalle, Car paljastaa voi paljastaa.
Puhuessaan yksinomaan Car Express -yritykselle Britannian johtaja Andy Barratt vahvisti, että Fordin Internetissä tarjoavat “kolmen vuosineljänneksen”.

Voinko ostaa ajoneuvon COVID-19-lukituksen aikana? Jälleenmyyjät avataan uudelleen tänään

Hän vahvisti myös, että Ford oli nopeuttanut suunnitelmiaan tarjota Internet -myyntiä vähittäiskaupan sulkeutumisen seurauksena, joka kulki maaliskuun lopusta 1. kesäkuuta asti. “Ilman kysymyksiä – vastoinkäymiset ovat tuottaneet mahdollisuuksia”, Barratt kertoi meille . ”Sen avulla voimme suunnitella prosessimme uudelleen ja saada jälleenmyyjät mukaan. Jotkut jälleenmyyjät olivat aina digitaalisesti sallittuja, toiset olivat jonkin verran hitaampia nousussaan, mutta kaikki ovat nopeuttaneet sitä läpi.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

“Teemme samoin työskentelemme joidenkin ulkopuolisten kumppaneiden kanssa digitaalisen näyttelytilan toiminnasta, jopa saamme kaikki jälleenmyyjät online -chattiin – toisia ei vain ollut siellä.”
Internet-kanavan uuden odotetaan antavan ostajien määrittää autonsa, saada arvonsa osittain vaihtoon ja sopia rahoitusehdoista joutumatta menemään jälleenmyyjälle. Lyijyt todennäköisesti kaikki ruokitaan Ford -jälleenmyyjille, jotka helpottavat sopimusta ja tarjoavat potentiaalisesti auton suoraan asiakkaalle. Ford -jälleenmyyjät ovat jo asettaneet kontaktittomia luovutusmenettelyjä.
Barrattin mukaan Ford on oppinut runsaasti Internet-tilausprosessista tulevaa All-Electric Mustang Mach-E: tä varten, joka syöttää uuteen Internet-tarjouksessa. ”Me nopeutamme suunnittelumme siitä, mitä olimme käynnistämässä. Työskentelimme joka tapauksessa jotain uutta, mikä oli sattumaa Mach-E: n kanssa, samoin kuin voit ostaa Mach-E: n Internetistä tänään ”, hän sanoi.
Barratt melu kuitenkin varovaisuudesta siitä, että digitaalinen muutos saattaa johtaa jälleenmyyjien tehtävien menetyksiin. “Uskon, että jotkut jälleenmyyjät sanovat:” Vaaditaanko kaikki nämä myyntihenkilöstöt sen perusteella, että olen niin digitaalisesti käytössä menetelmällä, jota en koskaan ollut ennen? ”
Katso hyödylliset ehdotuksemme ajoneuvon ostamiseksi Internetistä täällä …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *