Uncategorized

Pure-Electric Citroen E-SpaceOurer myynnissä NYT

Citroenin uusi E-SpaceOurer-tila-auto on vihdoin saavuttanut Ison-Britannian markkinat, joilla se toimii suorana kilpailijana äskettäin paljastuneelle Volkswagen Abt E-Caravelelle. Hinnat alkavat 45 600 puntaa, mukaan lukien hallituksen 3 000 plug-in-auto-avustus, ja ensimmäisen toimitusten odotetaan saapuvan marraskuussa.
Ison-Britannian ostajat valitsevat kaksi trimmitasoa. Citroenin perhekeskeinen Feel-spesifikaatio alkaa 46 250 puntaa ja tarjoaa istumapaikat jopa kahdeksalle matkustajalle ja liukuvalle juoksijalle toiselle ja kolmannelle istuinriville. Siellä on myös lastenvaikutuspeili, kuormitusverkko ja automaattinen kaksoisvyöhykkeen ilmastonhallinta, jossa on kuusi katosta kiinnitettävää tuuletusaukkoa.

Parhaat ihmisten kuljettajat ja MPVS 2022

Taksi- ja kuljetusbussiyritykset voivat valita Citroenin hieman halvemman yrityksen verhoilun, mikä lisää ylimääräisen istuimen edessä ja sävytetyt takaikkunat, mutta ojittuu Feel-määritelmän matot kovaa käyttäviä TPO-lattiaa varten.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Molemmissa malleissa on myös seitsemän tuuman kosketusnäytön viihdejärjestelmä, jossa on tuore grafiikka, joka näyttää EV: n energiavirtauksen ja sähköisen virrankulutuksen, samoin kuin uuden valikon, joka määrittää pakettiauton latausaikataulun ja lämpöä koskevan järjestelmän määrittämisen.
Siellä on myös kattava valikoima kuljettajan tukitekniikkaa, mukaan lukien Hill Start Assist, kuljettajan huomion hälytys, sokean pisteen valvontajärjestelmä, peruutuskamera, törmäysriskin varoitusanturi ja head-up-näyttö, jonka Citroen sanoo olevan erillinen. segmentti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *