Uncategorized

Uusi McLaren Speedtail Hyper-GT saavuttaa 250 mph virstanpylvään

McLaren on paljastanut, että uuden Speedtail Hypercarin kehitys on päättänyt, kun yrityksen henkinen seuraaja alkuperäiseen McLaren F1: ään saavuttaa kohdennettu huippunopeus 250 mph testauksessa.
Uusi Bugatti Chironin kilpailija on ollut McLaren-insinöörien käsissä Kennedyn avaruuskeskuksessa Floridassa, Yhdysvalloissa, ja yritys ilmoittaa, että uusi auto pystyy johdonmukaiseen nopeaan ajoon. Woking-pohjainen superautojen valmistaja on paljastanut, että 250 mph Vmax saavutettiin yli 30 kertaa laitoksen avaruussukkulakiuodalla.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Parhaat hypervaltiot
Kun kehitys on nyt päättynyt, McLaren sanoo, että Woking Ideadissa kehitetään ensimmäisiä nopeusmittauksia, ja niiden tuotantojuoksu on suunniteltu 106 esimerkkiä – sama määrä kuin F1. Istuessaan McLarenin ‘Ultimate Series’ -tallassa Speedtail liittyy Sennaan ja ennen vuotta 2025, uusi auto, joka toimii P1: n korvauksena.
34
Adsclose -mainoksestamme

McLaren laskuttaa Speedtailia “hyper-GT”: nä ja sen standout-ominaisuus elää kyseisen laskutuksen mukaan (ja tuo suvun F1: stä), koska auto on kolmipaikkainen. Autoilija on sijoitettu keskitetysti, kun kaksi matkustajaa on takana ja molemmin puolin – toisin kuin F1, Speedtailin autoilijan istuimelle pääsee molemmilta puolilta vaihdelaitteen puutteen vuoksi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *