Uncategorized

McLaren P1: n huippunopeus sekä suorituskykyiset tiedot

903BHP: n McLaren P1 -hyperkarin viralliset suoritusluvut on paljastettu, aivan kuten ensimmäiset esimerkit kääntyivät tuotantolinjalta yrityksen teknisessä pääkonttorissa Wokingissa, Surrey.
• McLaren -uutisia sekä arvosteluja
Erittäin viritettyjen 3,8 litran Twin-turbo V8: n ja sähkömoottorien ansiosta takaveto McLaren P1 kiihtyy 0-62 mph vain 2,8 sekunnissa, 0-124 km / h 6,8 sekunnissa sekä 0-186MPH: ssa sisällä 16,5 sekuntia. Tämä viimeinen luku on 5,5 sekuntia nopeampi kuin legendaarinen McLaren F1 ja täsmälleen sama kuin Bugatti Veyron.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Päivitetty Veyron erittäin urheilu on noin kaksi sekuntia nopeammin nelivetojärjestelmänsä sekä kahden ylimääräisen turbon ansiosta. P1: n huippunopeus seisoo digitaalisesti rajoitetulla 217 mph. Piiharbidissa päällystetyt hiilikeraamiset jarrulevyt voivat tuoda P1: n pysähtymään 62 mph vain 30,2 metrissä tai 2,9 sekunnissa – noin seitsemän metriä vähemmän kuin tyypillinen kotitalous salonki.
McLarenin ei ole vielä asetettu kierros tunnetulle Nurburgring-piirille Saksassa sen jälkeen, kun Porsche 918 Spyder on asettanut kiertorekisterin 6 minuutin ja 57 sekuntia, jotka kuvattiin sekä Frankfurtin autonäyttelyssä syyskuussa samoin kuin Ferrari Laferrari on myös vakoittanut yrittäen kierrosaikaa, vaikka tuotemerkki ei ole vielä paljastanut, mihin aikaan se saavutti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *