Uncategorized

Seat Leon voittaa vuoden 2013 ajoneuvon

Seat Leon nimitettiin vuoden 2013 ajoneuvoksi vuotuisessa autoilmoituksessa uusien ajoneuvojen palkinnoissa.
Tämä on aivan ensimmäinen kerta, kun espanjalainen tuotemerkki on voittanut Auto Reveal Ajoneuvon vuoden palkinnon, kun taas Leon ajoi myös parhaan kompaktin kotitalousajoneuvopalkinnon. Espanjan kunniaa oli edelleen, kun Alhambra -istuin nimitettiin hienoimmaksi MPV: lle kolmantena vuodessa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Automaattinen paljastaja päätoimittaja Steve Fowler kommentoi: ”Uusi Leon on loistava monipuolinen tarjoava tilaa, laatua, taloudellista ilmapiiriä ja paljon tyyliä. Sinun on vain katsottava ajoneuvoja, joita Leon lyö nähdäksesi juuri kuinka upea se on. ”
• SEAT LEON Review
Ford käveli pois neljällä palkinnolla, mukaan lukien vuoden ensimmäinen Auto Reveal -pakettiauto, jonka otsikko on uuden kauttakulku. Fiesta nimitettiin hienoimmaksi superminiksi, kun taas Fiesta St oli hienoin kuuma luukku ja B-Max Finest Five-Seat MPV.
Ison-Britannian menestystä johti Land Rover aivan uudella lajikkeella Rover nimeltään vuoden tyyli, paljastavat vierailijat ja samoin voittaneet vuoden huippuluokan ajoneuvon. Variety Rover Evoque nimettiin hienoimmaksi kompakti maastoautoksi kolmantena vuodessa.
Steve Fowler lisäsi: ”Olemme jatkuvasti hämmästyneitä uusimpien uusien ajoneuvojen korkealaatuisesta ja tehokkuudesta – tarjoamalla paljon enemmän, vaikkakin paljon vähemmän. Vaatimukset ovat uskomattoman korkeat, mikä vaikeuttaa oikean ajoneuvon valintaa kuin koskaan. Nämä palkinnot tarjoavat täydellisen oppaan ajoneuvojen ostajille syyskuun levynvaihdossa. ”
Kaikista voittajista ja kiitettyjen sarjojen täyden tarina on Auto Revie Magazine -palkinnon erityinen ongelma, joka on nyt myynnissä kaikissa upeissa sanomalehdissä.
Vaihtoehtoisesti voit ladata iPad -painos.
Auto paljastaa uudet ajoneuvopalkinnot voittajat 2013
Kaupungin ajoneuvo Skoda Citigosupermini Ford FiestaCompact kotitalousajoneuvo istuin Leonfamily Ajoneuvo Mazda 6Five-Seat MPV Ford B-Maxseven-Seat MPV SEAT alhambraestate-ajoneuvo Skoda Octavia Estatecrossover Mazda CX-5Compact SuViest ROVER EVOQUECROSSORE HYUNDAI SANTRA-5Compact Ford Ford Ford Ford Ford Ford Ford Ford Ford Ford Ford Ford Ford Ford Ford Ford Ford Ford Ford Ford Ford Ford Ford Ford Ford Ford Ford Porsche BoxsterPick-up Volkswagen Amarokcompact Executive Ajoneuvo BMW 3 -sarja-ajoneuvo BMW 5 -sarja-ajoneuvon lajike Roverperformance Ajoneuvo Toyota GT 86Green Award Vauxhall Amperadesign Award Variety Roverdriver Power Award Lexushall of Fame Ian Robertson

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *