Uncategorized

Suzuki vahvistaa suunnitelmansa ensimmäisen sähköautojen käynnistämisen vuoteen 2025 mennessä

Suzuki on vahvistanut, että se käynnistää ensimmäisen puhdasta sähköautonsa vuoteen 2025 mennessä, joten nykyinen valmistaja aloittaa matkansa kohti nollapäästömallialuetta.
Suzuki Motor Corporationin presidentti Toshiro Suzuki teki ilmoituksen aivan uuden S-Crossin käynnistämistapahtumassa.

Uusi Suzuki Jimny Commercial 2021 Review

Suzuki on suhteellisen myöhässä sähköteknologian käyttöönottaja; Tähän mennessä yritys ei ole tarvinnut EV: iä keskimääräisten laivaston hiilidioksidipäästöjen pitämiseksi alhaisina, koska monissa sen tekemistä autoista (etenkin Japanissa ja Intiassa) on pieniä siirtymämoottoreita ja kevyitä kappaleita.
Mainos – viesti jatkuu alla

Yhdistyneessä kuningaskunnassa kaikki yrityksen autot ovat saatavilla vähintään 48 voltin mieto-hybriditekniikassa, kun taas Toyotan kanssa tehdyn teknisen kumppanuuden ansiosta Swace Estate ja maastoautojen kokoaminen, Suzuki käyttää nyt myös täydellistä hybridiä ja plug-in-hybridiä Teknologia myös kokoonpanoon.
Ja juuri tämä Toyotan tekninen kumppanuus, jota Suzuki voisi hyödyntää uuteen sähköajoneuvoonsa. Ei ole selvää, ulottuuko kahden tuotemerkin välinen tekninen kumppanuus täydellisiin EV: iin, mutta Suzuki voisi ottaa käyttöön sähkömoottorin ja akkutekniikan uudesta Toyota BZ4X -maastoautosta.
Suzuki voisi seurata samaa reittiä kuin Subaru, joka ilmoitti äskettäin BZ4X: n rebad -versiosta, nimeltään Solterra. Suuri osa auton muotoilusta kuljetetaan Toyota-Badged-mallista ja alla nämä kaksi autoa ovat identtisiä.
Koska Suzukin yhteistyö Toyotan kanssa kahdella sen paljon uudemmalla autolla – Swace on vain Toyota Corollan kartanon palautettu versio, ja koko on pääosin rebadoitu versio Toyota Rav4: stä – siellä on voimakas potentiaali, että japanilainen tuotemerkki saattaa hyödyntää sen käyttöä Sopimuksen Toyotan kanssa lisäksi, että Suzukin kaltaiset Euroopan suhteellisen kapeat pelaajat on käännyttävä kohti täydellistä sähköistämistä, mikä on kallista kehitettävää tekniikkaa.
Napsauta nyt tätä lukeaksesi arvostelu Suzukin uusimmasta ajoneuvosta, S-Cross…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *