Uncategorized

“XE ja Disco Sport ovat hienoja. Sääli, joka ilmestyy käsin kytkettynä selän takana”

Jaguar Land Rover on ehdottomasti yksi viime vuosien suurimmista brittiläisistä yrityksen menestystarinoista. Tämän rahavuoden kolmen ensimmäisen kuukauden tulot tulivat lähelle miljardia puntaa, ja myynti kasvoi 22 prosenttia täsmälleen samaan ajanjaksoon. Uskomaton.
Aiemmin tällä viikolla Land Rover Discovery Sport esiteltiin maailmalle, mikä korvasi suuren myyvän freelanderin tuotemerkin asteittain näkyvässä kokoonpanossa. Ensi maanantaina on Jaguarin käännös uuden Xe Little Sedan -lehden paljastamalla. Sekä autot että kuorma -autot tulevat myyntiin suunnilleen samaan aikaan ensi vuoden alussa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Jaguar XE: Mitä ymmärrämme toistaiseksi
Toistaiseksi Land Rover on ollut valtava menestystarina, joka myy kolme kertaa useita autoja ja kuorma -autoja Yhdistyneessä kuningaskunnassa kuin Jaguar tähän mennessä tänä vuonna. Voiko se olla syy siihen, miksi XE saa esitellä innokkaasti odotetun uuden Ingenium -moottorin kanssa konepellin alla sekä Discovery Sport -sovelluksen on tehtävä viimeistely olemassa olevalla, vähemmän houkuttelevalla moottorilla?
Onko tämä myös JLR: n tilanne myös kovasti? Olen aina uskonut outoa, että kaksi tällaista välttämätöntä uutta autoa ja kuorma -autoa tuovat rinnakkain, samoin kuin tämä lisää uskoa siihen. Ymmärrän, että jos olisin Discovery Sport -ostaja, ripustaisin myöhemmin vuoden aikana autoille ja kuorma -autolle viimeisin moottori konepellin alla, riippumatta siitä, kuinka houkutteleva uusi auto ja kuorma -auto on – samoin niin kuin se on.
• Pariisin autonäyttely 2014: Esikatselu
Toivon, että olen väärässä, mutta tämä saattaa olla ensimmäinen esimerkki JLR: stä, joka tekee huonon päätöksen. Onko käynnissä vähän laakerinruokaa, kun se koskee Land Roverin erinomaista menestystarinaa? Mahdollisesti JLR Top Brass uskoo, että Land Rover voi seisoa vanhan moottoritekniikan kanssa, jossa Jaguar ei voi.
Sen perusteella, mitä olemme tähän mennessä nähneet, sekä XE että Discovery Sport ovat poikkeuksellisia uusia autoja ja kuorma -autoja – kuten odotamme JLR: ltä. On vain sääli, että henkilö esitellään puolen käden kytkettynä selän takana.
Uskotko, että uusien autojen ja kuorma -autojen esittelyjen pitäisi tapahtua näin? Liity argumenttiin Twitterissä, Facebookissa tai alla olevassa kommenttiosassa …

Jaguar Xe esittelee erityistä: Paljon enemmän sisältöä …
• Käynnistä Special: Uusi Jaguar XE • Uusi Jaguar XE: Täydelliset tiedot • Jaguar esittelee uuden XE: n • Jaguar XE SVR: n saadakseen 489BHP: n ylimääräisen V8 • Paras kompakti Executive Autot • Jaguar X-tyypin ostajan opas • Jaguar E-Type: Historia of of the Kuvake • Ian Callum Jaguar Mk2 rakennettava • Lausunto: “Xe ja diskourheilu ovat hienoja. Sääli, joka näkyy käsin kytkettynä selän takana”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *