Uncategorized

Vauxhall OnStar -palvelut, jotka vaihdetaan vuonna 2020

Vauxhallin OnStar Connectivity Service, joka tarjoaa Wi-Fi: tä, Concierge-palveluiden, kuten autodiagnostiikan ja hotellin varauksen, lisäksi 31. joulukuuta 2020. Valmistellessaan tätä uusia Vauxhall -malleja ei ole varustettu OnStarin kanssa tammikuusta 2019.
Siirtyminen tulee yksityiskohtiin Vauxhallin haltuunotosta Groupe PSA: n (sekä Peugeotin ja Citroenin omistajan) mukaan. Vauxhallin julkaisema lausunto toteaa, että OnStar on saanut General Motorsin, American Carsin ja kuorma -autojen valtavan myynnin Vauxhall PSA: lle.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• GM ONSTAR: Linkitetyt autot ja kuorma -autotekniikka selittivät
Vauxhallin tiedottaja selitti: ”OnStar jatkaa nykyisten palvelujen tarjoamista 31. joulukuuta 2020, mutta OnStar ei kuitenkaan sovi minkään tyyppiseen uuteen autoon tammikuusta 2019.
Onstarin hätäpuhelun SOS -suorituskyky lakkaa myös toimimasta 31. joulukuuta 2020, koska liiketoiminta toteaa, että “OnStarin hätätukipalvelut eivät ole ECALL -palveluita ECALL -määräysten toiminnoissa”.
Vauxhallin ja PSA: n on löydettävä tämän kiertotapa, mutta eurooppalaiset lainsäädännöt valtuuttavat kaikki tarjolla olevat uudet autot ja kuorma -autot, koska maaliskuussa 2018 on varustettava ECALL, joka ottaa yhteyttä hätäpalveluihin suuren tapauksen sattuessa. Palvelu tulee todennäköisesti ranskalaisista autoista ja kuorma -autoista valtavasti, koska Vauxhall toteaa, että tulevat mallit ”integroivat Groupe PSA -teknologian”, kun haltuunotto etenee.
Onstar esiteltiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa paljon fanfaareja vuonna 2015. Järjestelmä on toimitettu Amerikassa käytännössä 20 vuoden ajan, samoin kuin noin seitsemän miljoonaa tilaajaa. OnStar on tällä hetkellä Vauxhallin koko Ison -Britannian alueella, pienentävästä Vivasta Big Insignia Grand Sport -tehokkaiden viistoperäyn.
Vauxhall lupasi, että se “on täysin omistettu vakiintuneelle toiminnolle liitettävyyspalveluiden johtajana”, ja lisää, että se jakaa “lisätietoja tulevista liitettävyyspalveluista sopivassa ajassa”.
Nyt tarkistetaan tutkimuksesta, joka osoittaa, että seitsemän kymmenestä uudesta autosta ja kuorma -autosta on varustettu aktiivisella turvallisuustekniikalla…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *