Päivitetty Mercedes-AMG C 43, joka paljastettiin Genevessä

. Semi-Skilled Mercedes-AMG C 43 -sanan ja kiinteistömallit on päivitetty vuodelle 2018 viime kuussa tavanomaiselle C-luokan alueelle ilmoitettujen muutosten seurauksena. Tapahtumat sisältävät huomattavan tehonkorotuksen, tarkistetun ulkonäön ja ”parannetun aerodynaamisen tehokkuuden”.
Jatkamalla koko rasvaisen AMG C 63: n alapuolella, C 43 saa valikoiman keski-elämän mukautuksia, jotka on luotu heijastamaan helmikuussa tavanomaisessa C-luokassa toteutettuja. Tunnettu Bi-Turbo 3,0-litran V6-bensiinimoottori on päivitetty tarjoamaan 385 hevosvoimaa (23 hevosvoimaa enemmän kuin ennen), vaikka korkeusmomentti tulee nyt hieman myöhemmin-vaikkakin laajemman kaistan läpi-välillä 2 500–5000 rpm.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Myynnin parhaat suorituskykyautot
Paperin suorituskyky on muuttumaton. Sedan tekee edelleen 0-62 mph 4,7 sekunnissa, kun taas kartano on kymmenesosa hitaampaa. Molemmat rajoittuvat sähköisesti 155 km / h. Laajemman vääntömomentin kaistan vuoksi kaikkien C 43 -mallien odotetaan kuitenkin olevan hiukan nopeampia hoitavia vaiheita välillä 50–70 mph.
21

Tehokkaamman moottorin lisäksi Mercedes-AMG: n insinöörit ovat päivittäneet C 43: n käyttötavat lisäämällä ”liukas” asetus, erityisesti ohjelmoitu liukas tai lumen peittämille teille. Tämä toimii yhdeksän nopeuden voimansiirron ja 4Matic+ nelivetoisella, joka alkaa aina toisesta tai kolmannesta vaihteesta optimaalisen vetovoiman saavuttamiseksi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *