Uncategorized

CV Show 2014 News Review

CV -show, joka tunnetaan muuten kaupallisena autonäyttelyssä, on yksi pakettiauton kalenterin tärkeimmistä päivämääristä.
Birminhamin NEC: ssä vuonna 2014, CV -näyttelyssä näki joitain viimeisimpiä pakettiautoja, jotka paljastettiin kohokohdilla, mukaan lukien uusi Vauxhall Vivaro, Renault Master, Fiat Ducato ja Sportvo, Renault Trafic, Citroen -viesti ja sen sisko Van, Peugeot Nyrkkeilijä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Lue viimeisimpien pakettiautojen ja välttämättömien pakettiautojen kierroksemme, jotka tulivat CV-näyttelystä.
CV Show 2014: The Leakets
Fiat Ducato Sportvo
Fiat on paljastanut CV -näyttelyn Sportvo -linjan huipun ja tekee siitä 700 puntaa vaihtoehdon Fiorino- ja Ducato -malleissa. Fiat Fiarino- ja Ducato Tecnico -autojen yläpuolella Fiat Sportivo -koristeita on kevytmetallivanteet, ilma-con-sivuradat ja maalattu puskurit. Etumuuvalot ovat myös tavanomaisia ​​pakkauksia.
Näyttelyssä paljastettiin myös uusi versio Fiat Ducatosta, joka oli asetettu heinäkuun lanseeraukselle.
Citroen -rele
Uusin Citroen -rele oli esillä vuoden 2014 CV -näyttelyssä. Citroen-hyppääjä nimellä joillakin markkinoilla, uusin Citroen-rele saa päivitetyn etuosan, samoin kuin parannettuja mekaanisia aineita ja joitain Citroenin Road Automobile Range -alueella löydettyjä iso-autotekniikkaa. Citroen -releen on myös viidessä vartalohoidossa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *