Palautettu Jaguar XK120 paljastettu Pebble Beachillä

samana päivänä Jaguar D -Type menetti kruununsa kalleimmaksi brittiläisiksi ajoneuvoksi, joka on koskaan myyty huutokaupassa – otsikko, joka nyt kuuluu 22,5 miljoonan dollarin Aston Martin DBR1 – Perinteinen Moottoriajoneuvot paljastivat laitteen, joka saattaa joskus ryöstää sen tilan D-tyypin myös maailman kalleimpana jaguarina.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Alun perin vuonna 1954 kehitetty XK120 SE toimitettiin kaverille, joka sitten antoi Pininfarinan tehtäväksi tarjota Jagille vähän italialaista hohtoa. Tulos paljastettiin maailmalle vuoden 1955 Geneven autonäyttelyssä, mutta vähän aikaa myöhemmin se putosi tutkasta ja vuosikymmeniä myöhemmin, henkilökohtaiset keräilijät suostuivat siihen.
• Monet kalliit brittiläiset ajoneuvot myytiin huutokaupassa
Vuonna 2015 sen osti CMC, joka halusi palauttaa sen entiseen kunniaan. Kahden vuoden aikana, jotka noudattivat 6750 tuntia, kaadettiin parhaimmaksi XK120: n jokaisesta tuumasta, kun uudet omistajat jopa käyttävät 3D -tulostimia alkuperäisten ajovalojen luomiseen.
Haittaisen ponnistelun jälkeen kauniisti valmistunut Jaguar on nyt esitetty maailmalle, kun taas tämän vuoden Concours D’Elegance -tapahtumassa Pebble Beachillä Kaliforniassa, missä se valmistui erittäin kunnioitettavaan toiseen paikkaan O-2-suljetussa luokassa.
Ehkä paljon kiehtovampaa on kuitenkin kaveri Restyle XK120: n työntämisen takana vuonna 1954 Osa 1900 -luvulta.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *