Uncategorized

Uusi 2022 Porsche Macan T näkyy kuljettajakeskeisenä maastoautona

Porsche on ottanut käyttöön uuden macan-variantin nimeltä Porsche Macan T, joka on tarkoitettu kevyeksi, kuljettajakeskeiseksi versioksi brändin vauvan maastoautosta.
Se perustuu BMW X3 -kilpailijan kevyimpiin iteraatioon, joka kiertää kuusisylinteristä tehoa kevyemmän 2,0 litran turboahdetun nelisylinterisen turbon hyväksi luomalla 261 hevosvoimaa. Yhdessä tämän kanssa Macan T sisältää uusia jousitusasetuksia, jotka on luotu tarjoamaan paljon tarkempi ja ketteryys kuin mikään aikaisempi Porsche -maastoauto.

New Porsche Macan GTS 2021 Review

Lukuisat ulkokorjaukset saapuvat osana T -pakkausta, mukaan lukien metalliset harmaat aksentit etupuskurissa, ovipeilit, sivuterät ja kattopoileri. Merkit käsittelevät myös harmaata sävyä, kun taas pakokaasuputket ja sivuikkunat on maalattu kiiltäväksi mustaksi. Pimennetty teema jatkuu 20 tuuman tumman titaanien pyörillä, jotka on lainattu Macan S.
7

Sisällä urheiluistuimet leikataan mustaan ​​nahkaverhoiluun ja urheilutex-inserttiin, jolloin niskatuet saavat kohokuvioidut Porsche-harjat. Muualla hopeapisto poimii istuimet, niskatuet ja ohjauspyörä, joka on lämmitetty ‘GT’ -tuote. Urheilu Chrono -sekuntikello sijaitsee kojelaudan yläpuolella, ja myös erityiset mustat ‘Macan T’ -levyt on asennettu. Infotainment -järjestelmä on muuttumaton – Macan T säilyttää saman 10,9 tuuman kosketusnäytön, joka on pakattu Porschen PCM -ohjelmistolla, joka sisältää vakiona satelliittikohdan.
Mainos – viesti jatkuu alla

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *