Ferrari Laferrari Drive Review Round-up

Ferrari on vihdoin asettanut maailman moottoripainetta löysäksi Ferrari Laferrari Hypercariin. Se on hetki, joita autofanit ovat odottaneet, koska 950 hevosvoiman V12 Laferrari paljastettiin ensimmäisen kerran vuoden 2013 Geneven autonäyttelyssä.
Laferrarilla on kattamaton tehtävä paitsi kuljettaa lippu nopeimpana ja monina teknologisesti edistyneinä Ferrarina, mutta myös kahden lahjakkaan kilpailijan pimennystä hypercar-segmentin titaanisimmissa asettamisessa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

McLaren P1- ja Porsche 918 Spyder on jo ohjaavat toimittajat, joten Ferrari Laferrari saapuu autojen arvioijien kanssa hyvin tietoiseksi korkeuksista, jotka sen tulisi kruunata hypercar -mestariksi.
Voiko se nousta haasteeseen? Lue Ferrari Laferrari -arviointia koskevien tuomioiden lopullista kierrostamme maailman arvostetusta moottoripaikasta …
• Mikä on maailman nopein auto?
• Ferrari Laferrari vs McLaren P1 vs Porsche 918 Spyder
Ferrari Laferrari -arvostelut: Full Road Test Pome
Mitä maailman lehdistö ajatteli hämmästyttävää Ferrari Laferraria? Selvitä parhaiten täältä.
EVO -aikakauslehti Ferrari Laferrari Road Test:
Ison-Britannian suorituskykyinen Car Mag- ja Car Express -sisarjulkaisu, EVO oli ensimmäisten nimikkeiden joukossa, joka pääsi mahtavan Ferrari Laferrarin pyörän taakse ja seurasivat pian 5 tähden luokituksen.
Sen arvioija tuli tyytyväisenä V12 -moottorin loistavasta luonteesta:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *