”F1: n moottorin toimittajana Honda on hämmennystä”

Uskon Hondasta vanhana ja rakastettuna ystävänä. Se on mahdollisesti maailman autojen mukavin yritys. Sekä sen sydämensä on oikeassa paikassa. Kuten minun. Liiketoiminta on yleisesti pitänyt minua Japanissa – Formula 1 -piireissä, testikeskuksissa, tutkimuskeskuksissa sekä Tokion moottorinäyttelyssä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Tunnen myös olevan todella kunnia, että Honda antoi minulle arvokasta aikaa – kilpailuissa, sosiaalisissa tapahtumissa ja kuljettajan valmennusistunnoissa – kourallisella Formula 1 -lentäjillä. Sain jopa kilpailla NSX: llä yhtä Honda F1 -kuljettajaa vastaan, kun taas vielä yksi teki siitä kolmisuuntaisen kaksintaistelun lentämällä helikopterin yläpuolella. Luonnollisesti tulin viimeiseksi.
Vaikka minua satuttaa minua, yritys on nyt varjo sen loistavan itsensä. Todellisuus on McLaren-Hondan moottorintoimittajana F1: ssä, Honda on hämmennystä, sen on poistuttava urheilusta ja sen sijaan käytettävä sen sijaan miljardeja viisaammin asioihin, kuten sen suurelta osin aliarvioimaan tiet-autoja ja kuorma-autoja.
Hondan perustelu on, että F1 esittelee maailmanluokan tekniikan kykyjä, innovaatioita ja yleistä taitavuutta. Ymmärrän kyllä. Ainoa asia, jota yritys esittelee tänä vuonna, on McLaren-Honda F1 -autojen ja kuorma-autojen kyvyttömyys pintakisoihin. Silloin heillä on myös “ongelmattomia”, he ovat yhtä hitaita. Mercedes on kerännyt 330 pistettä kauden puolivälissä, kun taas Ferrarin sai 275, mikä tekee heistä vastaavan aitoa Madridia ja Münchenin Bayernia jalkapallomaailmassa.
Samaan aikaan McLaren-Honda on täsmälleen saman ajanjakson aikana saanut vain kaksi merkityksetöntä pistettä ja istuu F1-sijoitusten pohjassa, mikä vastaa Leyton Orientia. Jos se ei hylkää viipymättä nöyryyttävää nukkumista F1: ksi, Honda vahingoittaa vakavasti vakavasti sekä brändin ja näyttelytilan tuotteiden mainetta ja luottamusta. läsnä sekä potentiaaliset ostajat haluavat olla yhteydessä menestykseen, ei epäonnistumiseen.
Ei se, että McLaren olisi viaton pelaaja. Sen ei olisi koskaan pitänyt mennä vielä yhdelle avioliitolle Hondan kanssa, koska se ei vain voi riippua kolmannesta juhlamoottorin toimittajasta nykyään. Mercedes sekä Ferrari F1 -joukkueet ovat nykyaikaisen GP -kohtauksen todellisia suuria suuria, etenkin koska he käyttävät omia voimalaitoksiaan.

Jos McLaren haluaa täsmälleen samat maailmanlaajuisen menestyksen tasot ja kunnioituksen – samoin kuin epätoivoisesti -, sen on purettava luoti ja jotenkin asetettava omat moottorinsa omiin F1 -autoihinsa. Moottorityyli ja kehittää prosessia sekä Hondan avioeromenettelyvaatimusta aloittaa eilen.
Uskotko, että Hondan pitäisi poistua F1: stä? Ymmärrämme ajatuksesi alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *