Infiniti Q Inspiraatiokonsepti osuu vuoden 2018 Detroit Motor Show

Tämä on Infiniti Q Inspiration -konsepti. Tämän vuoden Detroitin moottorinäyttelyssä keskikokoinen salonki konsepti antaa meille tarkastelun japanilaisen tuotemerkin tulevaisuuden suunnittelusuunnasta ja siitä, kuinka sen seuraava salonki-autojen laivasto voisi näyttää.
Mutta q -inspiraatio on paljon muutakin kuin vain slinky pala moottorin näyttely -silmäkarkkeja; Ihon alla Konsepti sisältää Infinitin uuden muuttuvan kompression annoksen moottoriteknologian (VC-turbo) ja itsenäisen Pro-pilottin autoilijan turvallisuusjärjestelmien sarja.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Kaikki nykyiset Detroitin moottorinäyttelystä
Infinitin nelisylinterinen VC-turbo-moottori ilmestyi ensimmäisen kerran uudessa QX50-maastoautossa ja pystyy toimittamaan V6-bensiinin suorituskykytasoja nelisylinterisen dieselin tehokkuudella, brändin mukaan. Se tekee tämän mukauttamalla jatkuvasti moottorin puristussuhdetta – kuinka pitkälle männät kulkevat moottorissa.

Sen esiintyminen Q -inspiraatiossa osoittaa brändin sitoutumisen tekniikkaan yrityksen mukaan.
Infiniti -pomot ovat myös sanoneet, että premium -salonki -segmentistä on tullut ”melko konservatiivinen”, joten Q -inspiraatio on heidän vastauksensa pistää hiukan enemmän jännitystä segmenttiin. Tykkyinen konepelli ja pitkänomainen hytti luodaan sisätilan maksimoimiseksi, kun taas kupeen kaltainen takaosa ja lasikatos osoittaa, että konsepti poistuu tavanomaisesta sedan kolmen laatikon suunnittelusta.
Kaistale LED -ajovalaisimien reunustama iso säleikkö hallitsee etuosaa, kun taas konseptissa on paljon sujuvampaa pinnoitusta kuin nykypäivän infiniitissa. Takaosoitettu takaovet ja B-pylvään puuttuminen on luotu matkustajille paljon helpompaa.
8

Q -inspiraatio voi istua neljä matkustajaa sisälle, ja jokaisella on oma kelluva kosketusnäytön viihdejärjestelmä. Tämän avulla matkustajat voivat nauttia elokuvasta, lukea uutisia tai potkaista takaisin erikseen häiritsemättä muita matkustajia. Koska VC-turbo-moottori on suhteellisen kompakti, tila on paljon vertailukelpoisempi suuren toimeenpano-salonkiin, Infiniti sanoo.
Nahkakeskuksen konsoli kulkee ohjaamon pituuden, kun taas viiva koostuu yksinomaan digitaalisista näytöistä. Infiniti sanoo myös, että muotoilu antaa meille lisäksi tarkastella sitä, miltä tulevien mallien sisustus voisi näyttää.

Lopuksi on myös joukko PRO -pilottisia autonomisia ajotekniikoita, jotka ovat otettu käyttöön emoyhtiöltä Nissanilta; Konsepti pystyy ajamaan itsenäisesti moottoritiellä ja hallitsemaan keskustelua risteyksistä.
Mitä mieltä olet Infiniti Q Inspiration -konseptista? Kerro meille alla …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *