Nissan Micra 2013

Nissan on päivittänyt Micran paljon maskuliinisemmalla ilmeellä, uudella infotainment -innovaatiolla ja parannetulla sisustuksella.
Muutokset etuosaan ovat melko laajoja, kun Micra omaksuu uuden säleikön, konepellin, siipien, ajovalot ja puskurin tuottaakseen vähemmän virhesilmäisen ilmeen, joka sopii paljon paremmin Nissanin muun alueen kanssa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Takaosan päivitykset ovat vähemmän voimakkaita, mutta Nissan on kuitenkin hienovaraisesti muuttanut puskurin ja asentanut joukko LED-hännänvaloja. Lisäksi ostajat voivat nyt valita pyöräkappaleiden ja ovenpeilien värin.
Myös uusia maalivärejä on valittu – mukaan lukien valokuvien Tyynenmeren sininen – samoin kuin tuoreet kevytmetallipyöräkuviot.
Sisällä keskikonsoli on palautettu samoin kuin nyt tyylikkäässä kiiltävässä mustassa mustana, kun taas kaikki mallit on nyt varustettu 12 V: n pistorasialla elektronisten välineiden lataamiseksi liikkeellä.
Nykyisin Nissanconnect -infotainment -järjestelmä on nyt tarjolla, samoin kuin siinä, joka on korotettu kooltaan viidestä tuumasta 5,8 tuumaan. Siinä on myös Google-lähetys-autotekniikka, jonka avulla autoilijat voivat suunnitella polun talossa ja lähettää ohjeita autoon.
Moottorin kokoonpanoon tai runkoon ei ole ollut minkäänlaista muutoksia, joten se on täsmälleen sama vaihtoehto 1,2 litran bensiinimoottorille, jossa on 79 hevosvoimaa tai ylikuormitettua 1,2 litran moottoria, jolla on 97 hevosvoimaa. Jälkimmäinen julistaa vaikuttavasti alhaiset hiilidioksidipäästöt 95 g/km, polttoaineen taloudellinen ilmasto 68,9mpg. 1,2 litran perusluvussa on 57,0mpg ja 115 g/km.
Kasvotutkimuksen Micra tulee myyntiin täällä syyskuussa, samoin kuin vaikka hinnoittelua ei ole vielä paljastettu, meille on käsketty odottaa erittäin vähän muutosmenetelmässä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *