‘Dash -kameroilla on valtava tehtävä tehdä elämästä turvallisempaa ja oikeudenmukaisempaa’

vakuutusturvayritykset, he eivät aina saa parasta lehdistöä, mutta viime aikoihin asti olen antanut heille edun epäillä. Siihen saakka, kunnes minun piti tarjota vakuutusvaatimus lapselleni-17-vuotiaan oppija-kuljettajalle.
Yksinkertaisesti menemättä hänellä oli hitaasti prang-henkilö, jonka henkilö osui jo kypsennettyyn vuoden 1999 Ford Mondeossa. Hän oli raskaalla verkkoliikenteessä indeksoimalla liikenneympyrän ympärillä, kun hän valitsi jonon hyppyä, yritti leikata hänen edessään ja hylkäsi hänen ylpeytensä sekä ilon sekä luottamuksensa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Se, mitä on noudatettu, on kuukausia rypistymistä. Todisteista huolimatta toinen juhla on julistanut häntä vastaan ​​ja asettanut henkilövahinkojen vakuutusvaatimuksen, jota edes tyttäreni vakuutusyhtiö ei usko.
• Autossa CAM-arvostelut: Dash Cam Test 2016
Ehkä paljon järkyttäviä on, että vakuutusyhtiö on motivoinut häntä hyväksymään vastuun sen perusteella, että se on “väärinkäytöksessä liikenneympyrässä oppijan kuljettajan kanssa, joten tuomari ei todennäköisesti löydä sinun eduksesi”.
Älä unohda, mikä on ihanteellista ja väärin; Tämä vakuutuksenantaja, kuten monet epäilen, pyrkii vähiten vastustuskykyyn ja vähiten kustannusten polkuun. Kaikilla viattomilla ja syyllisyysvapaalla nuorella autoilijoilla on kallista virhettä hänen vakuutusturvahistoriaansa-hän heiluttaa hyvästit minkä tahansa tyyppisistä vaatimuksista.
• Uusi tekniikka pyyhkiä 14 miljardia puntaa vakuutusmaksut
Jos meillä on katumusta kaikesta tästä (muut kuin valitsemamme vakuutusliiketoiminta), se on, että meillä ei ollut viivakameraa, joka oli asennettu tyttäreni autoon. Jos tekisimme, ei olisi argumentteja, ei pitkittyä rypistymistä eikä joillekin mahdollisuutta, soita hänelle vain “opportunistiksi” saadaksesi tarkistuksen summan, joka todennäköisesti on yli 2000 puntaa vammasta, joka ei tehnyt Ei tarvitse minkä tahansa tyyppistä lääketieteellistä hoitoa.
Dash-kamerat ovat yksi nopeimmin myytävistä laitteista, jotka ovat ihanteellisia, samoin kuin oikein. Pian monet ajoneuvot kehitetään ne – aivan kuten uusi Citroen C3. Meillä on nyt viivakamera ja rohkaisin ketään muuta noudattamaan pukua.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *