Mercedes-AMG GT Black -sarja ottaa Nurburgring Lap Record

335 000 puntaa Mercedes-AMG GT Black -sarja on julistanut Nurburgring Production Automobile Lap -rekisterin. Affalterbachin äärimmäisin kupee asetti äskettäin ajan 6: 43.616 minuuttia, lyömällä edellisen ennätysten haltijan – Lamborghini Aventador SVJ – yli sekunnin.
Mercedes toteaa, että ennätysmääräinen AMG GT Black -sarja oli varustettu vain tehtaalta saatavilla olevilla elementeillä. Saksan yrityksen insinöörit käyttivät autolle Aventadorin etusijalle Aventadorin reunan GT: n säädettävän rungon ja aerodynaamisten asetusten optimoimiseksi autoystävällisen helvetin optimoimiseksi.

Parhaat superautot 2022

Yleinen AMG GT Black -sarja jättää tehtaan manuaalisesti säädettävällä jousituksella ja manuaalisesti säädettävällä aerolla. Joten Mercedes asetti anti-roll-tankot jäykimpiin asetuksiinsa ja kammasi kammion niin paljon kuin enimmäismäärä (3,8 astetta edessä ja 3,0 astetta takana), jotta auton renkaat ovat kosketuksissa radan aaltoilevan pinnan kanssa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Mercedes asetti myös GT: n säädettävän etujakajan aggressiivisimpaan asetukseensa, joka integroituna takasiipiin keskikulaan edisti terävämpää kääntövastetta-tärkeä radalla, joka on täynnä 170 kulmaa. Lisäetu, että takana on vähän vähemmän voimaa takaosassa, oli huomattava aerodynaamisen vedon väheneminen, mikä voi vaarantaa auton huippunopeuden.
68
Adsclose -mainoksestamme

Lisäksi Mercedes kertoo meille, että AMG GT Black -sarjan aktiivinen aerodynamiikka koostui vähemmän aggressiivisesta ympäristöstä. Spoilerissa on siirrettävä läppä, joka näyttää heti vaikean kääntymisen ja raskaan jarrutuksen alla auttaen auton vakauttamisessa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *