Uusi 2022 Volkswagen Amarok kiusasi ennen Summertime Introllet

Volkswagen valmistautuu julkaisemaan kesällä uuden Amarok-pikakuorma-auton, samoin kuin tämä äskettäin julkaistujen luonnoksien sarja tarjoaa meille hienoimman ilmeen vielä tulevassa Toyotassa Hilux -kilpailija.
Vuoden 2022 Volkswagen Amarok jakaa perustansa seuraavan sukupolven Ford Rangerin kanssa, ja se on yksi tärkeimmistä ajoneuvoista, jotka syntyvät kahden tuotemerkin teknisestä kumppanuudesta. Uutta amarokia tarjotaan tilaamaan vuoden loppua kohti.

Uusi Volkswagen ID.Buzz Prototype Review

Nämä uusimmat kuvat viittaavat siihen, että tyyli piirtää motivaation alkuperäisestä Amarokista, sekoitettuna nykyaikaisten Volkswagen -mallejen vihjeisiin. LED -ajonvalot ovat samanlaisia ​​kuin muualla alueella sijaitsevat, samoin kuin terävät vartalon rypistyvät kyljen varrella. Nämä merkitsevät pumpatut pyöräkaarit kaikissa neljässä kulmassa, muovisilla rungon verhouksilla suojautuakseen kolkuilta ja kuoppilta.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Sarja sivuvaiheita samoin ominaisuus yhdessä ainutlaatuisen kaksisävyisen takapuskurin ja takaluukun painetun ‘amarok’ -kriptin kanssa. Näistä räätälöityistä yksityiskohdista huolimatta uuden kuorma -auton profiili on poistettava merkki sen Ford Ranger Origins -tapahtumasta, joka jakaa laajasti saman siluetin kuin sisaruksensa. Uudet perusta tarkoittaa, että Amarok on laajempi kuin ennen, kun taas 10 cm: n pituus kasvaa – tämä mahdollistaa enemmän tilaa toisessa rivissä kuin ennen, parantaen käytännöllisyyttä ja matkustajatilaa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *