Uusi 2018 Honda Insight -prototyyppi paljastettiin ennen Detroitin debyyttiä

Honda on paljastanut kuvia uudesta prototyyppista näkemyksestä ennen Detroitin Pohjois-Amerikan maailmanlaajuista autonäyttelyä, joka saa näyttelyhuoneet kolmannen sukupolven näkemyksenä ensi kesänä.
Vaikka aivan ensimmäinen ja toisen sukupolven oivallukset pääsivät Euroopan markkinoille, Car paljastaa ymmärtävän, että näitä kolmannen sukupolven autoja ja kuorma-autoja ei tarjota Isossa-Britanniassa. Honda akseli edellisen näkemyksen markkinoiltamme vuoden 2014 alussa yhdessä CR-Z-hybridi-kupeen kanssa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Detroit Motor Show Preview 2018
Kuvat paljastavat, että Honda on muuttanut huomattavasti oivalluksen muotoa. Se on nyt Rakish-salonki, jossa on yksi tai kaksi kymmenennen sukupolven Accord-vihjeitä edessä, vastakohtana vanhan mallin pyöreän viistoperäprofiilin kanssa. Se sijoitetaan edelleen viiden paikkaiseksi sedaniksi, joka istuu kansalaisten yläpuolella Yhdysvaltain markkinoilla. Mökin luonnokset paljastavat kojelaudan mallin, joka on samanlainen kuin kansalaisten.
Pieni muu on sanottu, mutta uusi näkemys hyödyntää Hondan uusinta kahden moottorin hybridijärjestelmää, joka ymmärretään samoin älykkäänä monitila-aseman (I-MMD). I-MMD-voimansiirron tarkka rakenne uudessa oivalluksessa ei ole tiedossa, mutta se on järjestelmä, jonka olemme jo nähneet CR-V-hybridiprototyypissä, joka on paljastettu Frankfurtin autonäyttelyssä syyskuussa. Olemme myös ajaneet prototyyppiä Odyssey -tila -autota tekniikkaa hyödyntämällä.
Vaikka seuraava näkemys ei ole maailmanlaajuinen malli, Honda valmistelee maailmanlaajuista sähköistämistä. Viimeaikaiset show-varastavat ideat, kuten Metropolitan EV ja Sports EV -idea, ovat vihjannut voimakkaasti tuotemerkin ottamaan suuntaan, samoin kuin yritysten kahden kolmasosan maailmanlaajuisesta myynnistä sähköisellä vuoteen 2030 mennessä.
Onko Honda paras jättää käsityksen Yhdistyneen kuningaskunnan suunnitelmistaan? Ymmärrämme ajatuksesi kommenteissa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *