Uncategorized

Seuraavaksi Vauxhall Ampera saadaan lyhyemmäksi lajikkeelle

, jotka noudattavat STTUNCTING-myyntiä Euroopassa, GM suunnittelee pienempää akkua sekä lyhyemmän vain sähköisen lajikkeen seuraavan sukupolven Vauxhall Amperaa varten.
Vauxhall, joka maksaa 28 995 puntaa hallituksen 5000 punnan eV-apurahan jälkeen, menettää tällä hetkellä rahaa jokaisesta myymisestä, mutta pyrkii kääntämään tämän mallin, kun uusi muotoilu näkyy kolmessa vuoteen.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

“Amperalla on yksi suurimmista asiakkaiden täydellisistä tyytyväisyyspisteistä minkä tahansa tyyppisistä autoista, mutta se on yhtä kallista”, GM: n varapuheenjohtaja Steve Girsky ja GM Europe -palvelun väliaikainen presidentti myönsi. “Jos haluat ansaita rahaa, se ei koske taitavinta tekniikkaa, mutta kuka voi tarjota polttoainetta taloudellista ilmapiiriä halvemmalla.”
Tällä hetkellä Ampera pystyy matkustamaan jopa 50 mailia akkuvirtaan, mikä on välttämätöntä sen 235,4mpg polttoainetaloudelle. Pelkästään akkupaketti maksaa kuitenkin paljon yli 12 000 puntaa.
“Tulevina vuosina en usko, että vaadit 100 km [62 mailia] sähköalueesta”, paljasti Thomas Sedran, GM: n tekniikan ja operaation varapuheenjohtaja. “Noin 30-50 km [18-30 mailia] pitäisi olla riittävä päästäksesi sinut sisään samoin kuin kaupunkista sekä sen jälkeen, että sinulla on vielä etäisyysmoottori auttaa.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *