Toy Story: Ajamme superkokoista mukavaa coupe

Se oli Ison-Britannian myydyin auto vuonna 2013. Ei, ei Ford Fiesta; Puhumme pienistä tikien mukavasta kupeesta. Noin 143 000 esimerkin ilmoitettiin löytäneen koteja viime vuonna, koska mukava kupee ylitti erittäin suositun Fordin yli 30 000 mallia. Ja vaikka minulla ei olisi koskaan ollut yhtä lapsena, voit tunnistaa sen heti.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Mutta lasten mieluummin on juuri kasvanut, ja autotalli tuottaa täysikokoisen toimivan version-ja Car Express ei voinut odottaa kiivetä pyörän taakse.
• Parhaat pienet autot
Auto, nimeltään Toytown Coupe, on Ambrosdenin, Oxonin ja mekaanikon John Bitmeadin asenne -autojen työ keksi alkuperäisen idean. John on sekoittanut aikanaan tekniikan ja hiilikuitua ja halunnut rakentaa jotain, joka voisi esitellä hänen kykyjään, samoin kuin kaikkien muiden taitoja vasta perustetussa yrityksessä.
“Yritimme tehdä jotain todella erinomaista”, hän selittää. ”Mutta sen piti olla auto, joka vetoaa paljon enemmän ihmisiin kuin mikään muu auto. Sillä oli oltava maksimaalinen vaikutus – mahdollisimman laaja yleisö. ”
Johnin ensimmäinen ajatus meni mukavaan kupeeseen. Vaikka hänellä ei ole lapsia, hän tiesi, että se oli tunnistettavissa paitsi Yhdistyneessä kuningaskunnassa, myös ympäri maailmaa. Tiesimme varmasti, mikä se oli hetki, jolloin tapasimme silmät tuohon keltaiseen kattojärjestelmään ja punaiseen vartaloon – samankaltaisuus on uskomaton.
Toytown Coupe: Se on muokattu daewoo matiz
Punainen runko oli aiemmin daewoo matiz, joka ostettiin 400 puntaa. Tämä oli lähtökohta projektille, jonka valmistuminen kesti noin 1000 tuntia.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *