Uusi 2024 Polestar 5 kilpailevalle Porsche Taycanille ja Audi E-Tron GT: lle

Polestar on heittänyt ovensa uudelle Ison-Britannian tutkimus- ja kehityskeskukselle ja paljastanut paljon lisätietoja lippulaiva Polestar 5 -mallista, joka erääntyy vuonna 2024, eli se on kehitetään siellä.
Uutta autoa on suunniteltu Midlandsin pohjaan, jossa Polestar nousee töihin autossa ja siellä sijaitsevassa joukkueessa. Se työllistää tällä hetkellä 280 ihmistä, mutta se on tarkoitus kaksinkertaistaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa tulevina kuukausina.

Uusi 2023 Polestar 4 -maastoauto, joka on tulossa 40 000 puntaa sähkökupee-suv

Polestar 5 esikatseltiin vuodesta 2020 määrätyssä määräyksessä, ja sen on tarkoitus olla käytännössä identtinen kuvien konseptiautojen kanssa. “Tavoitteena on toimittaa auto niin lähellä [Polestarin toimitusjohtajan] Thomas Ingenlaatin suunnittelukykyä”, kertoi Polestar UK: n T & K -toiminnan päällikkö Pete Allen.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Uuden auton suorituskyvyn avain on Yhdistyneen kuningaskunnan kehittynyt, sidottu aluminiumalusta, joka antaa yhdessä rakenteellisen akun kanssa ”vääntöjäykkyyden superautojen tasot”, Allenin mukaan. Se auttaa tarjoamaan ”luokan parhaan auton dynamiikan”-rohkea väite, koska auto on asetettu kilpailemaan Porsche Taycan, Tesla Model S ja Audi E-Tron GT.
36

Liukas muodossa on selkeä ominaisuus, joka varmasti nostaa kulmakarvoja ostajien keskuudessa: Takia -ikkunaa ei ole. Yksiosainen lasikattojärjestelmä virtaa taaksepäin matkustajien pään yli, mutta sen takana on vankka paneeli. Polestar sanoo, että se sallii suuremman käynnistystilan, vaikka vartalokoulun katsaus paljastaa matkatavaroiden tilaa ei ole liian antelias. Konepellin alla on “frunk”, joka tarjoaa ylimääräistä säilytystilaa, kun taas myös tilaa on asetettu runsasksi, mukaan lukien “jalkatalli” takamatkustajille.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *