McLaren P1: Uudet valokuvat

McLaren on julkaissut paljon enemmän valokuvia P1 -konseptista, mukaan lukien joitain kuvia auton sisäänvedettävästä takaspoilerista.
Se jakaa alkuperäisen projektin nimen yhdeksänkymmenenluvun legendan ja on tarkoitus käsitellä seuraavan sukupolven hypervaltioita – Ferrari Enzon seuraajalle Porsche 918 Spyderille. Ja se kehitetään parhaiten täällä Isossa -Britanniassa.

Mutta ennen kuin olet innostunut hulluista ulkonäöistä, on syytä huomauttaa, että McLaren on kutsunut P1: tä ”suunnittelututkimukseksi”, jonka odotetaan esittelemään tuotantoversiota, joka on tiellä ensi vuoden lopulla. Mutta tuomitsemme vakoojakuvien perusteella, tuotanto -auto ei näytä yhtä hyvin erilaiselta kuin tästä.
Mainos – viesti jatkuu alla

McLarenin aluejohtaja vihjasi, että rakennetaan vain 500 P1: tä, ja McLaren kertoi meille, että meidän pitäisi odottaa alle miljoonan euron hintamerkinnän.
P1 noudattaa McLarenin lähestymistapaa “innovaatioon, Formula 1 -teknologian integrointiin ja korkeimpaan suorituskykyyn. McLarenin pomo Ron Dennis on jopa mennyt niin pitkälle, että toteaa, että P1 on ”monia teknisesti edistyneitä superautoja”.
Mutta jos se näyttää siltä, ​​että Bugatti Veyron Supersport on menettämässä kruununsa maailman nopeimpana tuotantoautona, usko uudelleen. McLaren Automotive -yrityksen toimitusjohtaja Anthony -sheriffi sanoi: “Tavoitteenamme ei ole olla hienoimpia huippunopeudella, vaan tehdä nopeimmista, monista tyydyttävästä sarjan tuotanto -autosta radalla.”
Yhtiö pitää nyt monia yksityiskohtia kääreiden alla, mutta huhut viittaavat mukautuvaan jousitukseen, hiilikuitu monokokin ja 1000 hevosvoiman versioon McLaren MP4-12C: n Twin-Turbo V8: sta, täydellisenä F1-johdetun KERS-hybridijärjestelmän kanssa. Odottaa alle kolmen sekunnin 0-62 mph: n ajan ja huippunopeuden noin 239 mph.
Suunnittelu noudattaa samanlaisia ​​linjoja kuin Ferrari 458 -joukko 12C, mutta se on leveämpi, mikä parantaa vakautta ja kääntymistä. Ilmeisen spoilerin puute ehdottaa aktiivista aerodynamiikkaa, joka vähentää vetoa suoraan linjalla, samalla kun se lisää pitoa nopean kääntymisen aikana.
Sisätiloista ei ole yksityiskohtia, mutta toisin kuin F1-jolla oli kolmenpaikkainen ohjaamo-P1 on kaksipaikkainen.

Ostajat ilmeisesti voivat tehdä tilauksia Pariisin autonäyttelyyn, ennen kuin tuotantoversio näkyy ensi vuonna. Toimitukset erääntyy vuoden 2013 lopussa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *