Citroen C4 ja Electric E-C4 vastaanottavat päivitykset vuodelle 2022

Citroen on antanut C4-perheen viistoperälle päivityksen vuodelle 2022, kourallisella suunnitteluharjoituksella ja ylimääräisellä e-C4-sähkövariantilla.
Lähtötason tunne ja aisti plus autot saavat tarkistetut pyörät vaaleanharmaalla viimeistelyllä, kun taas paljon kalliimpia kiiltoja ja kiiltoa plus -malleja on nyt varustettu 18 tuuman “aeroblade” -seoksilla, kaksisävyisellä timanttisuunnittelulla, joka korvaa pimeän -Lähtevän version viimeistely.

Citroen C5 Aircross Black Edition lisätty maastoautoon lisätty maastoautojen kokoonpano

Obsidian musta ulkopintaväri on poistettu alueelta, ja se on korvattu uudella Perla Nera Black -nimellä sävyllä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Sisällä C4: n silmiinpistävä hytti on enimmäkseen muuttumaton, ja 10-tuumainen infotainment-kosketusnäyttö on keskipisteenä kojelaudassa. Mutta se ei ole ilman uutta tekniikkaa.
Päivitysten joukossa on Citroen Smart Pad -tuen lisääminen lähtötason merkitysmalleihin. Tämän ominaisuuden avulla etuistuimen matkustajat voivat asentaa tablet-laitteen kojelaudaan integroidun pidikkeen avulla hansikkapaarin yläpuolelle. Tablet -koteloon sisältyy näytönsuodatin, joka estää kuljettajan häiritsemästä liikkeessä. Matkustajan turvatyyny on kehitetty järjestelmän mielessä ja se ottaa käyttöön kiinnikkeen yläosaan onnettomuuden sattuessa.
Citroenin EV-tarjonta, E-C4 Electric, on saanut ”teknisiä parannuksia” ja tehokkuusparannuksia alueen parantamiseksi. Vaikka se säilyttää saman 50 kWh-akun ja virallisen 217 mailin WLTP-alueen lukumäärän, päivitysten pitäisi nähdä E-C4-sähköinen kulkeva vielä enemmän latauksella reaalimaailman käytön aikana.
47

Lopullinen muutos tapahtuu tarkistetun leikkauskokoonpanon muodossa. Citroen väittää, että 70% C4 -myynnistä on ollut alueen huipulle, koska lanseeraus, ja tämän vuoksi on romutettu kaksi keskiluokan mallia – Bluehdi 130 -diesel, joka on automaattinen mielessä Plus Guise, ja Puretech 155 -bensiini automaattinen Shine trim. Molemmat vaihtoehdot ovat edelleen saatavana Shine Plus -malleilla. Päivitetyn C4: n hinnat alkavat 21 310 puntaa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *