Uncategorized

Citroen puuttuu C4 Picasso -jousituskysymyksiin

Citroen on sitoutunut kattamaan 80 prosenttia edellisen sukupolven Citroen C4 Picasso -lentojärjestelmien korjauskustannuksista sen jälkeen, kun useat omistajat korostivat ongelman.
BBC: n vartiohjelma -ohjelma kertoi, että monet omistajat olivat valittaneet ajasta, joka on yhtäkkiä kuollut edellisen sukupolven C4 Picassosilla, jotka on määritelty ilmajousituksella. Kun he sitten kertoivat Citroenille, useimmille omistajille kerrottiin, että se oli kuluminen ja heidän on katettava kustannukset.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Ongelma tapahtui kumista tehdyn ilmajousituksen kotelon vuoksi ja heikentävän ajan myötä. Tämä aiheutti ilmaa, joka on koteloitu paeta.
• CCTV -kamera -auto kieltää osan uudesta aiheena autoilijoille
Citroen kertoi WatchDog -ohjelmalle: ”On tärkeää huomata, että edellisen sukupolven C4 Picasso -mallien valittujen versioiden ilmajouset ovat kuluvia osia. Kuten kaikki autot minkä tahansa jousitusjärjestelmän liikkuvat komponentit, ne ovat luonnollinen kuluminen. Seurauksena on, että niiden hajoamisnopeus vaihtelee yksittäisen ajoneuvon iän, mittarilukeman ja käyttöolosuhteiden perusteella. ”
Ohjelman korostamien valitusten jälkeen valmistaja kuitenkin suostui kattamaan suurimman osan jopa 10 -vuotiaiden autojen korjauskustannuksista ja 120 000 mailin päässä rekisteröintipäivästä.
Yhtiö totesi myös, että vika havaitaan automaattisesti kojetaulussa esiintyvällä varoitusvalolla ja että jos kuljettaja näkee tämän, heidän tulisi viedä auto valtuutettuun Citroen -korjaajaan.
• Laittomien ulkomaisten autojen torjunta maksaa välittömiä osinkoja
Citroen on myös vakuuttanut viimeisimmän C4 Picasso -mallin omistajille, jotka lanseerattiin vuonna 2013, että se on rakennettu täysin uudelle alustalle, joka on suunniteltu yksinomaan teräsjousituksella, eikä asia koskee sitä.
Lopuksi asiakkaita, joilla on jo ollut työtä tai jotka vaativat lisätietoja, pyydetään soittamaan Citroen -yhteyskeskukseen numeroon 0800 3288 141 tai sähköpostitse cuk_contactcentre@citroen.com.
Onko Citroen C4 Picasso -jousituskysymys vaikuttanut sinuun? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *