Uncategorized

New Bentley Bentayga PHEV saapuu Geneveen

Bentley on lisännyt Bentayga-maastoauton plug-in-hybridi-voimansiirtovaihtoehdon, joten se on brändin ensimmäinen sähköistetty ajoneuvo. Yrityksen mukaan se on sen ”ensimmäinen askel kohti täydellistä sähköistämistä”, ja se linjautuu Bentaygan W12-, V8- ja V8 -dieselversioiden rinnalle.
Bentayga-hybridin ihon alla on uusi turboahdettu 3,0 litran V6-bensiinimoottori, joka on liitetty sähkömoottoriin ja generaattoriin. Bentleyn ei ole vielä julkaissut uutta mallia tai suorituskykyä, mutta väittävät, että CO2 -päästöt ovat 75 g/km, kun taas virallinen 31 mailin etäisyys sähkövoimalla on vaadittu uusien eurooppalaisten ajojakson testien mukaisesti. Akun lataaminen vie 7,5 tuntia kotitalouden kolmen napaisen pistokkeesta, ja 2,5 tunnin latausaika lainataan niille, joilla on oikea liitin.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Markkinoiden parhaat hybridi -maastoautot
Vaikka Bentayga-hybridi säilyttää saman urheilun, Bentleyn, mukavuuden ja räätälöityjen ajotilojen, ohjaamon pysäytyskytkin on korvattu vain kolmella uudella hybridi-ominaisuudella-EV-asemalla, hybriditilalla ja pidätystilalla. Jokainen näistä tiloista muuttaa kuinka luotettava auto on akun ja sähkömoottorin työntövoimaa varten, EV -ajomatkan vaihtaminen vain sähkövirtaan, ja pidä tilaa pitämisvarausta ja luottaa paljon enemmän V6 -moottoriin.
26

Infotainment -järjestelmä ja instrumentointi on myös muutettu auton hybridivirtalähteen heijastamiseksi. Esimerkiksi Rev -laskuria on muutettu uudella segmentillä, joka on omistettu siihen, kuinka paljon sähkötehoa käytetään, kun taas akun tilavalinta korvaa jäähdytysnesteen lämpötilamittarin. Elävä energiavirtakaavio on nyt saatavana infotainment -näytöltä ja TFT -näyttöä kojetaulun keskellä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *