Forza Horizon 3: Koko autot ja kuorma -autojen luettelo

Forza Horizon 3, Turn 10 Studios- ja Playground Games -peleistä viimeisin peli on myynyt samoin kuin meillä on täydellinen luettelo autoista ja kuorma -autoista, joita voit ajaa. Jos saat pelin Xbox One: lle tai PC: lle, sinulla on yli 350 autoa ja kuorma -autoa, joista nykyaikaiset hypervaltiot, klassikot ja aussie -erikoisuudet.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Uusi Forza-peli on sarjan kolmas avoimen maailman kokemus, samoin kuin spin-off massiivisesti menestyvästä Forza Motorsport -franchising-franchising-ohjelmasta, joka tarjoaa paljon suuremmalla ratakilpailulla sekä simulaation ajamisella.
Forza Horizon 3 on asetettu Australiaan, samoin kuin horisontin juhlan maksu – pelin maailmanmatkalla sekä autoja ja kuorma -autofestivaaleja. Horizon 3: ssa et vain kilpaile viidakon kanssa, Outback sekä Byron Bayn varrella, mutta sinun on kuitenkin käsiteltävä, mitkä radioasemien horisontin kävijät saavat kuunnella ja mitkä kilpatapahtumat tekevät siitä festivaalin luettelon.
Forza Horizon 3: Autot ja kuorma -autojen listauskohteet
9

Forza Horizon 3: n näyttelyautot ja kuorma -auto on hullu uusi Lamborghini Centenario. Hiilikuitukuormitettu hypercar on tarjolla ajamiseksi erittäin aloituksesta, joten voit saada sen tunteen. Jos haluat sen omissa henkilökohtaisissa autoissa ja kuorma-autotallissasi, epäilemme, että se voi kuluttaa melko senttiä pelin sisällä. Ensin paljastettiin Geneven autonäyttelyssä, 760 hevosvoiman hirviö tuotettiin luojan Ferruccio Lamborghinin 100. syntymäpäivän kunniaksi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *