“Tarkalleen kuinka kannattavat ajoneuvojen ostajat valmistajille?”

Joten kuinka kannattavat ajoneuvojen ostajat ovat siellä oleville suurille moottorin tuottajille? Kuinka paljon he tekevät asiakkaistaan ​​vuosittain? samoin kuin tulotasot ovat sopivia tai liiallisia?
Jos tarkastelemme valtavia liigapelaajia rahavuoden aikana huhtikuusta 2015 maaliskuuhun 2016, Suzuki vie meidät kunnioitettavaan alkamiseen vajaat miljardin dollarin luvulla, kun taas sen japanilainen yritys Mazda kirjasi tad yli 1 miljardin dollarin merkinnän.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Näiden kahden välillä oli Peugeot-Citroen miljardilla. Kiinan Dongfeng -moottori teki miljardin ja puolen. Intian Tata Motors, 1,7 miljardia dollaria, samoin kuin Etelä -Korean Kia, 2,3 miljardia dollaria. Honda Motor (2,9 miljardia dollaria) ei ole kaukana Renaultista 3,1 miljardilla dollarilla, Nissan -housut 4,4 miljardia dollaria, kun taas Kiinan SAIC (MG: n isä) kääntyi terveellisiin tuloihin 4,7 miljardia dollaria.
Hyundai -moottori maksoi 5,7 miljardia dollaria sekä ryhmä BMW: tä 7 miljardia dollaria nenässä. Kuinka Saksan tehokkuus-sekä Ison-Britannian pienet ja Rolls-Royce auttoi ja on tukenut?
• “Toyota on asettanut yhden VW -ryhmän yli, kun se koskee shillingin ansaitsemista”
Ford näyttää olevan viime aikoina ollut omituisen rauhallinen, mutta tämä ei voinut välttää setä Henryn lovettamasta mahtavaa 7,4 miljardin dollarin tuloja – paljon enemmän kuin kaksi kertaa enemmän kuin Fordin edellisessä rahavuonna. Daimler (se on myös Mercedes ja kaverit sinulle ja minulle) ilahduttanut pienestä lisäyksestä 9,3 miljardiin dollariin. Merc’s Bean Countersin keskipitkän aikavälin tavoitteena on olla 1 miljardin dollarin kuukaudessa, jotka ymmärtävät, että Volkswagen-ryhmän Arch-kilpailijan itsensä aiheuttamat vahingot ovat jotain mitä he voivat sekä rahata.
Enimmäkseen presidentti Obaman viime vuosina pidetyn hengenpelastusavun ansiosta GM teki 9,7 miljardia dollaria-paljon enemmän kuin kaksi kertaa enemmän kuin vuotta aiemmin.
• “Maailman paras autontuottaja tarvitsee maailman parhaan suunnittelijan”
Tarkoitan siinä mukavin mahdollinen menetelmä, kun totean, että Toyota on tylsästi luotettava, samoin kuin muutama sen autosta. Ymmärrän tämän, koska olen viettänyt aikaa Tokion yrityksen kanssa ja olen ajanyt/purjehtinut Camryn proomun. Japanilainen yritys on todella luotettava, kun se koskee myös voittoa. Sen 19,3 miljardin dollarin luku on silmävetillisesti korkea, että Toyota soittaa itselleen yksi kymmenestä monista tuottoisasta liiketoiminnasta maailmassa.

Melkein unohdin … asteikon vastakkaisessa päässä on VW -ryhmä. Totuudesta huolimatta se tarjosi miljoonia ajoneuvoja ja pakettiautoja, ryhmä ei saanut sen tuloja kyseiselle 12 kuukaudelle, joista muutama oli sen dieselväli. Epäonnettomasti se havaitsi merkittävän tappion 1,5 miljardia dollaria. Minusta entistä enemmän kommentteja tästä olisi mielestäni tarpeeton.
Mitä uskot noista hahmoista? Jätä meille kommentti alla …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *