Uncategorized

Kia Soul -omistajan YouTube -mielenosoitus

Yritetään saada iso yritys kuuntelemaan valitustasi voi tuntua paukuttavan päätäsi tiiliseinää vasten.
Mutta Kia Soul Driver, tohtori Michael Baker, on löytänyt uuden tavan yrittää saada Kian huomion-tekemällä YouTube-videon, jossa hän yksityiskohtaisesti hänen omistuskokemuksensa hänellä on ollut kahden ja puolen vuoden ikäisen sielunsa kanssa.

Inspiraatiota Bob Dylanin maanalaiseen Homesick Blues -videoon – jossa kansanmusiikkilegenda kestää ja hylkää sarjan monilla viesteillä kirjoitettujen cue -korttien joukosta – Miken leike näkee hänet sielunsa edessä luettelolla hänen kokeneistaan ​​virheistä ja aiheista.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Hän selittää, kuinka sielun supermini -crossover kehitti räikeän tärinän melkein ensimmäisestä päivästä lähtien. Kaksi KIA -autotallia, jotka ovat käsittelevät ongelmia
Sielun ohjaus on myös rikkoutunut kolme kertaa – vaatii kolme telineiden korvaamista!
“Olen ollut yhteensä autotallissa noin kaksikymmentä kertaa”, Michael selittää videossa. Päättäessään, että hänellä oli tarpeeksi, hän sanoi Kialle, että hän halusi ampua hankalasta sielusta. Mutta sen kaupankäynti uudelle mallille maksaa 7 600 puntaa – ja Kia on valmis tarjoamaan tätä kohti vähäistä 500 puntaa, huolimatta virheiden luettelosta, jonka Michael on kestänyt.
Hän viimeistelee videon sanomalla: “Viestini Kialle on: voit tehdä paremmin asiakkaillesi.”
Auto Express sai yksinoikeuden Michaelin kanssa ja aloittaa tapauksensa Kian kanssa – voit nähdä, kuinka pääsemme tulevaisuuden Auto Express -lehdessä. Sillä välin, mitä teet Michaelin tilanteesta? Ja mitä pidät Kian oikeudenmukaisesta tarjouksesta?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *