Uncategorized

‘DS on jokin menetelmä pois BMW: stä, Audi ja Mercedes – siinä on kuitenkin joitain luovia suunnitelmia’

nauttivat Audi, BMW ja Mercedes, täältä tulee … No, tällä viikolla se on DS. Muutamassa viikossa se on Genesis, samoin kuin voimme varmistaa, että se ei kulua kauan ennen kuin joku muu jahtaa premium -pakkausta.
Swank -saksalaiset tuotemerkit ovat olleet tavoitteita monille vuosien varrella, Saabista Infinitiin (ei niin menestyvä) Volvoon ja Lexukseen, puhumattakaan Yhdistyneen kuningaskunnan omasta Jaguarista. Sen lisäksi, kuka voi syyttää maailman autoja ja kuorma -autojen valmistajia, vaakalaudalla suurempia marginaaleja, kun olet vakuuttanut ostajia, konepellin merkki osoittaa, että voit maksaa hieman enemmän.

‘Kärsivällisyys on ratkaisevan tärkeä Genesis’ menestys Euroopassa ‘

Tällä viikolla olen ajanyt uutta DS 9: tä sekä se on erinomainen auto. DS – samoin kuin emoyrityksen Stantise – ymmärtää, että tämä on pitkä peli, ei vain premium -tuotteiden asianmukaisten tuotteiden perustamisen suhteen, mutta myös kun se liittyy premium -ostajien tuotemerkkien hyväksymiseen.
Mainos – viesti jatkuu alla

Joten DS on Audi: n, BMW: n ja Mercedesin kanssa, on edelleen jonkin verran menetelmää tuotteen että tuotemerkin suhteen, mutta liiketoiminnan yrittäminen on kuitenkin ravistaa saamista ja kokemusta, ja joillakin luovilla suunnitelmilla .
En kuitenkaan ole varma, että sen menetelmä kauppiaiden ympärillä on oikeassa. Tarkistin juuri äskettäin uuden DS -myymälän Länsi -Lontoossa – erinomaisen näyttelytilan, joka on kuitenkin se, joka on kerrostettu sen Stellatis -siskojen, Citroenin ja Peugeotin välillä.
Uskon, että itsenäinen vaihtoehto – tai jopa ehdottomasti Internet -kokemus talon tai toimiston kanssa ja “tuotemerkkien keskukset” Swank -ostokeskuksissa – on paljon parempi premium -tuotemerkille. Lexus ei kestänyt kauan ymmärtää, että sen näyttelytilojen ei pitäisi olla ihanteellisia Toyota -jälleenmyyjän vieressä, kun taas Genesis ei aio jakaa pohjaaluetta Hyundaiin kanssa.
Saadakseen lähelle valtavia kolmea saksalaista tuotemerkkiä, DS: n ja Genesis -kaltaisten on ensin vastattava Lexusta, Volvoa ja Jaguaria. Ostajien keskuudessa on ehdottomasti ruokahalu kokeilla jotain erilaista, etenkin sähköistyksen tuottaman muutoksen avulla. Koko tuotemerkkikokemus on kuitenkin ratkaisevan tärkeä sille, kuka premium -voittajat ja häviäjät ovat.
Katso arviomme uudesta DS 9: stä täältä …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *