Audi R8 ja TT RS saavat uusia suorituskykyosia

Uusi valikoima Audi TT: n ja R8: n suorituskykyosia, mikä lisää Audi -urheiluautojen asiakkaille lisää räätälöintivalintoja. Brittiläiset ostajat eivät kuitenkaan ehkä pysty ostamaan niitä, koska Audi UK ei ole päättänyt, tarjotaanko osia vielä täällä.
Audi Sport Performance -osat kattavat neljä aluetta – jousitus, pakojärjestelmä, ulkopinta ja sisustus.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Parhaat suorituskyvyn ajoneuvot 2017
Uudet jarruvuorat kestävät haalistuvan paljon paremmin kuin perusosat, sekä teräkselle että keraamisille jarrujärjestelmille. Uusi fluoresoiva punainen maali merkitsee päivitetyt yksiköt, samoin kuin R8 -titaanilevyillä säästävät kilogramman painoa kokonaisuutena. Erilaisia ​​jarrujäähdytyssarjoja on saatavana myös.
16

Kaksi- tai kolmensuuntaisen coilover-jousituksen tarjotaan TT: llä sekä R8: lla yhdessä 20 tuuman mustien kevytmetallivanteiden kanssa, jotka säästävät jopa 8 kg. Suurempia renkaita on saatavana myös, kun taas TT RS -ostajat voivat poistaa huippunopeuden rajoittajan – mahdollistaa jopa 174 km / h, missä laillinen.
Uudet Akrapovic -pakojärjestelmät voidaan sovittaa TTS: ään ja TT RS: hen, hyödyntämällä titaanien äänenvaimenninta, joten säästä painoa ja parantaa ääntä.
16

Aero-lisäosat ovat Audi Sport Performance Parts -sarjan valinnan huomattavin bitti, jossa kohokohdat ilmaisilaitoissa, kynnyksissä ja hajottimissa. Kiinteä takasiiti ja etujakaja myös parantavat R8: n voimaa, kun taas konepelliosaa tarjotaan TT Rs: llä.
Sisäpuolella tarjotaan urheiluohjauspyörä, jossa on Alcantara, molemmille malleille – punaisella ylämerkillä. Hiilikuitumuutoksia tarjotaan myös yhdessä tukkeutumisen tukkeutumisen kanssa TT: n takaistuimien sijasta – se säästää 20 kg ja parantaa jäykkyyttä.
Katsoisitko Audi R8: n tai TT RS: n yllä olevien lisäysten kanssa? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *