Uncategorized

Jenson Button voitti Health Clubissa

Jenson Button on ajautunut navasta voittaakseen Belgian Grand Prix. Tämä on brittiläisen kuljettajan toinen menestys kauden jälkeen hänen voitonsa kauden avaamisessa Melbournessa.
Painike kääntyi ensin yhdeksi, Kimi Raikkonenin edessä. Mutta se oli kaaos takana.
Romain Grosjean otti yhteyttä Lewis Hamiltoniin Eau Rougessa, ennen kuin hän esitteli Sergio Perezin Sauberin ja Fernando Alonson Ferrarin yli. Hamilton keräsi Kamui Kobayashi – joka oli alkanut toisella sijalla ruudukossa, ja sen ylikuumenemisesta Sauber -savun savun kanssa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Alonso vaikutti kuitenkin pahimpaan, ja hänen autossaan oli vakavia vaurioita, ja tapahtui pitkä viive ennen kuin mestaruuden johtaja kiipesi hitaasti autostaan. Hamiltonin, Perezin ja Grosjeanin vaadittiin myös eläkkeelle, ja jälkimmäiset ovat ottaneet huomioon, että se on annettu yhden rodun kielto ja 50 000 euron sakko tapahtuman käynnistämiseksi.
Nico Hulkenberg ja Michael Schumacher käyttivät suurimman osan hämmennyksestä, puristaen ruudukon 11. ja 13. sijalle kolmanteen ja viidenteen kierroksella neljään. Toro Rossos Daniel Ricciardo ja Jean-Enc Vergne olivat jopa kuudes ja seitsemäs, kun taas Narain Karthikeyan HRT: ssä oli 14. sijalla.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *