Uusi 2023 Tiny Hatch vakoili jälleen ennen virallista debyyttiä

vakoojakuvaajamme ovat löytäneet seuraavan pienen luukun, joka käsittelee sen arktisen kehitysohjelmansa, tällä kertaa sähköisen voimansiirron avulla. BMW Tinyn neljännen sukupolven versio pienenee osana uudelleensuunnittelua, ja se perustuu uuteen sähköalustaan, joka on suunniteltu yhdessä kiinalaisen valmistajan suuren seinän kanssa.
Mainos – viesti jatkuu alla

BMW toivoo, että sen pienen pienen uudelleensuunnittelun avulla se voi varastaa muutaman myynnin uudesta, puhdasta sähköisestä Fiat 500: sta. Nämä kuvat osoittavat, että sen muotoilulla ei kuitenkaan ole aivan samaa retro-vetoomusta kuin Fiat, kuten se, kuten se “Ollaan nykyisen sukupolven pienen luukun kehitys kuin uskollinen takaisku Issegonisin alkuperäiseen muotoiluun.

MINI: n rohkea tulevaisuus sisällyttää pienet MPV: n Urbanaut -konseptiin perustuvan MPV: n

Ajovalot ja etupuskuri ovat melko samanlaisia ​​kuin nykyisen auton, jakavat saman sipulin tyylin. Tuulilasi on kuitenkin harautunut hiukan pidemmälle, mikä todennäköisesti auttaa parantamaan aerodynamiikkaa ja maksimoimaan sähkövariantin alueen määrän.
Mini on antanut luukun takaosan paljon perusteellisemman kunnostuksen. Naamioinnin alla piiloutuu uusi trapetsoidisia takavaloja (jotka ovat toisin kuin mitä olemme nähneet pienessä aiemmin), jotka on kytketty takaluukun poikki kulkevalla tuoreella verhoilukappaleella.
Etu- ja takaosat näyttävät huomattavasti lyhyemmiltä kuin nykyinen malli, mutta on täysin mahdollista, että auton akseliväli on sama kuin edeltäjänsä. Etupyörien ja autoilijan välinen etäisyys näyttää suunnilleen samalta kuin ennen, mikä pudottaa melko suuren vihjeen auton koosta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *