Uusi 2018 Audi Q8 -maastoauto: Täydelliset yksityiskohdat ja viralliset kuvat

Tämä on Audi Q8, saksalaisen tuotemerkin sisarusajoneuvo Q7: lle ja uusi merkintä asteittain näkyvässä Coupe -maastoautossa. Se on kilpailija BMW X6: lle ja Mercedes GLE: lle, samoin kuin hinnoitellaan noin 65 000 puntaa, kun se myydään kesällä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Q8 on 4 986 mm pitkä – joten se on todella noin 66 mm lyhyempi kuin Q7. Se jakaa kuitenkin, että auton akseliväli on pidempi kuin sekä X6 että GLE. Se on samoin 27 mm leveämpi kuin Q7, samoin kuin tämä – yhdessä alemman kattorajan kanssa – tarjoaa uuden saapumisen aggressiivisemman, tyylikkäimmän asenteen.
• Parhaat 4x4s ja maastoautot myynnissä
Edessä Q8 saa yhden kehyksen säleikön, johon vaikuttaa alkuperäinen Audi Quattro. Kupeen kaltainen tyyli ja harava takanäyttö ovat hienovaraisempia kuin kummallakin sen keskeisellä kilpailijoilla, mikä vastaa parannettua matkustamon aluetta ja suurempaa kengä. Ajoneuvon takaosa saa samanlaisen valaistuksen allekirjoituksen kuin viimeisimmän A8 -limusiinin.
31

Uutta Q8: ta tarjotaan 12 väriä varten, samoin kuin kehon muovin täydentämisessä on erilaisia ​​määriä sekä valittua verhoilutasoa riippuen. Perusteelliset Q8: t saavat harmaan muovin ympäröimään pyörät, kun taas korkeammat versiot ovat maalattuja kaariympäristöjä sekä mattaharmaa pinta etusäleikön ympäröimällä, kynnyskoristeella ja takaosan hajottimella.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *