Uncategorized

Jaguar-veistos paljastettiin Style Weekillä

Jaguar-inspiroima veistos on paljastettu Clerkenwell Style Weekillä. Royal College of Art -yrityksen harjoittelijat Jaguarin Advance Style -tiimin avulla taidetta esitetään Clerkenwell Style Week -tapahtumassa 21. – 23. toukokuuta.
Jaguar on Style Weekin ensisijainen sponsori ja lähestyi Royal College of Art College -yrityksen sekä auto- että tekstiilityylisiä osastoja lyhyellä ”tuottaa yhteistä ulko- ja sisustustyyppistä tutkimusta, joka ilmaisee heidän näkemyksensä tulevasta Jaguar -tyylikielestä” tapahtuma.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Sekä Jaguar -tyylin johtaja Ian Callum että Jaguar Advanced Style -johtaja Julian Thomson ovat RCA: n alumneja, joten yrityksen päätös sisällyttää heidät veistosprojektiin.
Yhdeksän eri tyyliryhmää loi ehdotuksia taideteoksesta, ja Veistos Ewan Gallimoren ja Claire Millerin veistos valittiin voittajaksi.
Tyyli muistuttaa voimakkaasti tulevaa F-tyyppistä coupea, joka johtuu vuoden 2014 puolivälissä, ja se tehtiin käyttämään lukuisia tekniikoita, joita käytetään Jaguarin tuotanto-autojen tyyliin.
Puhuessaan veistoksesta Gallimore ja Miller sanoivat: “Typemme liittyy Jaguar -tuotemerkkiin sen veistoksellisiin määriin, räätälöityihin materiaaleihin ja visuaaliseen keveyteen.”
Harjoittelijoilla oli vain kaksi viikkoa tuottaa ja esitellä ehdotuksiaan suunnitteluun. Sitten voittavan taideteoksen takana olevat matkustivat Jaguarin Advance Style -tiimiin Whitleyssä, Coventryssä, puhuakseen tarkalleen kuinka veistos valmistetaan.
Julian Thompson, Jaguar Advanced Style -ohjaaja, sanoi: “Tämä on ollut uskomaton mahdollisuus haastaa sekä itsemme että harjoittelijat näkymällä tarkalleen, kuinka ilmeikäs Jaguar -tyyli voi tulla tulevaisuudessa.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *