10 parasta Halloween -ajoneuvoa

Mikä tekee upeasta Halloweenista? Kurpitsat, aaveet, virheet sekä lepakot. Sattumalta kymmenen parhaan listallamme Halloween-aiheisista ajoneuvoista on kaikki nämä asiat … niin sanotusti. Valmistaudu muutamiin automaailman pelottavimpiin kummituksiin, kun tarkastelemme ajoneuvoja, joilla on omituiset nimet, pelottava ulkonäkö ja hiusten nostaminen.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

1. Veritas RSIII
Niiden, jotka haluavat erottua väkijoukosta, tämän Halloweenin ei pitäisi näyttää enempää kuin Veritas RSIII. Säleikkö yhdistyy kulmaisten, pirullisten ajovalojen kanssa tuottamaan pelottava ilme, ei yhtä hyvin erilainen kuin kurpitsan hymy. Noin 300 000 puntaa se on todennäköisesti kallein Halloween -osto.
2. Rolls-Royce Ghost
On ilmeinen syy, että tämä teki luettelomme: nimen. Se nimettiin Silver Ghostin kunniaksi – ajoneuvoksi, joka on ensimmäinen luotu vuonna 1906. Sitä tarjotaan pitkällä akselivälissä, versiossa, jota 170 mm on pidentynyt tarjoamaan paljon enemmän sisustusaluetta sekä kelluvaa tunnetta, melko sopivaa Aptisesti nimetty Ghost.
3. Lamborghini Murcielago
Valitettavasti viimeinen Lamborghini Murcielago rullasi Sant’agatan tuotantolinjalta kauan sitten (korvataan Aventadorilla). Se oli kehitettävä 4 099. Murcielago sekä asiakas Sveitsissä. Valitsimme, että se oli sopiva, Halloween-aiheinen ajoneuvo, koska Murcielago on espanjalainen sana lepakkoon, samoin kuin saksiovet auttavat ehdottomasti erottamaan sen yhtenä historian monista kuuluisista, verenopettavista olennoista. Muuten, ensimmäisen sukupolven Murcielago Roadster käytettiin vuoden 2005 elokuvassa, Batman Begins.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *