Vinfast VF E36 paljasti sähköisen seitsemänpaikkaisen maastoauton

Vietnamin autonvalmistaja Vinfast merkitsee pääsyä länsimaisten autojen ja kuorma-autojen markkinoille tällä: VF E36, seitsemänpaikkainen sähkömaastoauton lippulaiva Tesla Design -yrityksen kilpailijaan. X. Uudet autot ja kuorma -autot johtavat erilaisia ​​Vinfast EV: itä, jotka on tarkoitettu Yhdysvaltoihin, sekä Eurooppaan sekä mahdollisesti Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, kun toimitukset alkavat ensi vuonna.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

VF E36 esittelee yhdessä pienemmän VF E35 -maastoauton kanssa tämän vuoden LA -autonäyttelyssä. Seitsemän paikkaista lippulaivaa kutsuttiin aikaisemmin VF33: ksi, kun se ilmoitettiin, samoin kuin aiemmin tämän vuoden tiedotusvälineet, mikä voi olla auton viimeinen eritelmä.

Uusi Vinfast VF E35 Electric Suv paljastettu Tesla Design y -kilpailuna

5,12 metrin pituisena VF E36 on täsmälleen saman pituuden kuin BMW X7. Tällaisen suuren ajoneuvon virtaamiseksi Vinfast on asetettu valitsemaan kaksinkertainen sähkömoottorin kokoonpano – sen pienemmän VF E35 -sisaruksensa yhden moottorin valinta ei ole saatavana.
Aiempien tiedotusvälineiden mukaan kaksoottorikokoonpano luo integroidun 402 hevosvoiman. Autot ja kuorma -auto saavat 106 kWh akun, joka saattaa tarjota monenlaisia ​​lähes 350 mailia – vaikka odotamme virallista WLTP -lukua.
VF E36: ​​n on muotoiltu kuuluisa italialainen tyyli koti Pininfarina, samoin kuin mahtavan asenteen sekä Vinfastin kotitalouskaupan edessä. Sarja kapeita ajovaloja integroi LED -valopalkki, joka ulottuu auton etuosaan, tuottaen Vinfast -logon Vin -muodon Vinfast -logon mukaisesti.
4

Kauhittu konepellit ja pari terävää puskurin leikkausta tuovat aggressiota yhdessä korkean olkapää- ja pullistumispyörän kaarien kanssa, jotka kotivat timanttileikkauspyöriä. Sivukyni, takapuskurin ja huuhteluiden asentavien ovenkahvojen, ja takana olevan täyden leveän kevytpalkin takana on kromia, joka on takana.
Kuten VF E35 -sisaruksensa, VF E36 käyttää Vinfastin viimeisintä viihde -sviittiä. Kojelaudan keskelle on asennettu 15,4 tuuman infotainment-näyttö, jolla on hyvin vähän fyysisiä säätimiä. Sen sijaan radiossa ja ilmastoohjaimissa pääsee kosketusnäyttöä hyödyntämällä, samoin kuin perinteistä mittariklusteria tai kojetaulua ei ole.
Panoraamalasikatto sekä ympäristön valaistus toimivat samoin sisällä, samoin kuin joukko antureita, jotka sallivat tason 3 autonomisen ajamisen. VF E36: ​​n ensimmäisten toimitusten odotetaan näkyvän ensi vuonna.

Tarkisti nyt perusteellisen arviomme uuden seitsemänpaikkaisen Mercedes Eqb: n täältä …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *