‘Britannia on paras sijainti premium-, huippuluokan sekä suorituskykyautojen ja kuorma-autojen valmistukselle’

kuuli yhden englantilaisesta, saksalaisesta, intialaisesta ja skotlantilaisesta, jotka kaikki pitivät liiketoiminnasta niin paljon he, he, Er, otti sen haltuun? Neljä huolenaiheita ovat autot ja kuorma -autojen väärinkäyttäjät. He eivät tyydyttäneet tarkalleen nimettömiä Autoholics -istuntoa, mutta onneksi he tekivät jotenkin ryhmittyä poikkeuksellisissa olosuhteissa pelastaakseen Jaguarin.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Eikä ole olennainen yrityksen säästämisen kanssa, he saavuttivat Jaguarille, mitä sen edellinen omistaja Ford ei pystynyt. Lyhyesti sanottuna nämä kaverit ovat muuttaneet yrityksen kamppailevasta, pohjimmiltaan englantilaisesta bit-pelaajasta aitoksi maailmanmestariksi.
Jeremy Hicks (englantilainen) on Jaguar UK: n loistava MD-Cum-myyjä, joka vakuutti minulle, että jos F-Pace voitti ensimmäisen kerran Auto paljastaa vuoden autot ja kuorma-auton tittelit, sitten maailman autot ja kuorma-autot kuukausia myöhemmin, hän ‘ D Halt Jagin tuotantolinja, jotta hänen ratkaisevan tärkeät tehdastyöntekijät saattavat nähdä, koskettaa ja nauttia palkinnoista, joita he olivat pelanneet niin merkittävänä osassa hänen kiitollisen työnantajansa voittamisessa.
• Style Award 2017 – Jaguar I -Pace
Tosiaankin, Hicks järjesti tehokkaasti iloisen ja vertaansa vailla olevan juhlan linjalla viime tiistaina. JAG: n loistava toimitusjohtaja Ralph Speth (Saksa) oli siellä, samoin kuin vaikka Ratan Tata (Intia), yrityksen omistaja/guru/financial Vapahtaja, ei voinut tehdä sitä, Ian Callum (Skotlanti) meni keräämään maailmansa Vuoden autojen ja kuorma -autotyyppiset palkinnot, jotka hän näytti kaikkien joukkojen kollegat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *