Renault rajoittaa tulevien mallien huippunopeuden 112 mph

Renault -ryhmä on vahvistanut, että se rajoittaa kaikkien tulevien Renault- ja Dacia -mallien huippunopeuden 112 mph: iin pyrkiessään tekemään ajoneuvoistaan ​​turvallisempia.
Renaultin uuteen nopeuden rajoittajaan liittyy joitain ylimääräisiä turvavarusteita, jotka on suunniteltu estämään onnettomuuksia ja mikäli pahinta tapahtuu, auttaa hätäpalveluita.

Uudelleenjärjestelmät Renault-, Dacia- ja Alpine -tuotemerkit uusien segmenttien käynnistämiseksi

Yhtiön ennaltaehkäisevä turvavarusteet on jaettu kolmeen segmenttiin. Ensimmäinen, nimeltään “Detect”, analysoi omistajan ajamista ajoneuvon ympärillä pistettyjen anturien avulla turvallisuuspisteiden tarjoamiseksi pyrkiessään lisäämään turvallisempaa ajamista.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Renault esittelee myös “turvallisuusvalmentajan” viihdejärjestelmäänsä, joka käsittelee tie- ja liikennetiedot ilmoittamaan kuljettajalle mahdollisista riskeistä heidän reitillä. Järjestelmä tarjoaa myös varoituksia, kun se kulkee onnettomuuksien alttiiden alueiden läpi.
Varmuuskopiona Renault suunnittelee epäonnistuneen turvallisen mekanismin, joka laukaisee “selkeän ja nykyisen vaaran”, kuten erityisen terävän kulman, tai jos kuljettaja katoaa ja menettää ajoneuvon hallinnan. Järjestelmä syöttää itsenäisen tilan vaaran ajan, hidastaen ajoneuvoa alaspäin, kunnes kuljettaja voi palauttaa hallinnan.
Ryhmä on sanonut, että sen suorituskykymallit eivät ole varustettu 112 km / h nopeuden rajoittajalla, ja laitteita on tarkoitettu Renault- ja Dacia-Badged-autoihin. Renault vahvisti myös äskettäin, että sen urheilullisemmat autot merkitään pian Alpine -bannerin alla, antaen yritykselle helpon kiertotavan sulkeakseen tekniikan lippulaivamalliensa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *