Uusi Lexus LC Black Motivaatio Special Edition paljasti

Lexus on tuonut uuden mustan motivaatiosuunnittelun LC Coupe -kokoonpanoon. Uusi erittely tarjotaan ostamaan tämän vuoden marraskuusta, vaikka kustannuksia ei ole vielä vahvistettu.
LC: n musta motivaatio sisältää tonnia lisävarusteita, mutta aloitamme kosmetiikasta. Ei ole yllättävää, että se on valmis Lexuksen grafiitti mustalla maalilla, kun taas jäähdyttimen säleikkö, ovenpeilit ja ajovalot ympäröivät kaikki ovat vaihdettu mustien korvausten saavuttamiseksi.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Samoin on joukko 21 tuuman viiden puolen taottuna kevytmetallivanteet ja uusi kiinteä spoileri bootlidille. Lexus on heittänyt muutaman Sport Plus -paketin lisäosat, mukaan lukien hiilikuitukattojärjestelmä sekä naarmutavat levyt.

BMW 8 -sarja vs Lexus LC

Sisällä ostajat saavat 10-suuntaiset säädettävät urheilupaikat, puolaniliinin nahkaverhoilun, head-up-näytön, välttämättömän kortin sekä 13 kaiuttimen Mark Levinson -kumelisoman.
Tätä erityistä LC: tä ei kuitenkaan ole yhtäkään niin paljon kuin ei ole, koska Lexus on asentanut LC-mustan motivaation torsenin rajoitetun liukuvan dynaamisen, takapyörän ohjauksen ja muuttuvan suhteen ohjaustelineen, joka säätää välittömästi välittömästi Ohjaussuhde auton nopeudesta riippuen.
Siellä on myös joitain lisäetuja ja turvallisuuslaitteita, kuten lämmitetty ohjauspyörä, lämmitetty sekä tuuletetut istuimet, avaimeton sisäänpääsy, sokean pisteen seurantajärjestelmä sekä takaosan ristiverkkosälytys. Myös mukautuvat vaimentimet tulevat vakiona.
Lexus tarjoaa molemmat LC: n perusvoiman mustan motivaatiomallin. Tämä tarkoittaa, että joko 354 hevosvoiman 3,5 litran V6-hybridi on kytketty CVT-vaihdelaatikkoon tai 471 hevosvoiman 5,0 litran V8: iin, joka on liitetty tavanomaiseen automaattivaihteistoon. Hybridi voi ajaa kupeen 0–62 mph viiden sekunnin tasalla, kun taas V8 peittää täsmälleen saman sprintin 4,7 sekunnissa.
Napsauta nyt täältä tarkistaaksesi kaikki viimeisimmät uutiset päivitetystä Lexus ES -sanasta …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *