‘Jaguar Land Roverin seuraavan johtajan on tuotava suuria muutoksia ihanteellisissa paikoissa “

Viime päivinä ymmärrän, että Tata Sonsin huippuosaaminen on tehnyt lopullisia haastatteluja henkilölle, joka astuu joihinkin Suurimmat arvostetut ja paljon kovia kenkiä palveluksessa Jaguar Land Roverin toimitusjohtajana.
Prosessi on jatkunut jonkin aikaa; Tammikuussa julkistettiin, että Sir Ralf Speth eroaa (vai onko sen olevan päättynyt?) tullakseen JLR: n toimeenpaneva varapuheenjohtaja ja istua Tata Sonsin hallituksessa. Epäilemättä hän on mukana seuraajan nimittämisessä yhdessä Tata Sonsin hallituksen Natarajan Chandrasekaranin puheenjohtajan kanssa. Mutta vain kolme kuukautta, kunnes uusi toimitusjohtaja ottaa haltuunsa, he eivät ole kauan tehneet ihanteellista päätöstä.

Jaguar Land Rover vahvistaa suunnitelmat leikata 2000 työpaikkaa

Ja kuinka tärkeä päätös on. Jaguar Land Rover -tarinassa on ollut käänteet Spethin johdolla, mutta hän on auttanut rakentamaan JLR: n yritykseen, joka on maailman kateutta.
Mainos – viesti jatkuu alla

Harvoilla autoyhtiöillä on lähtökohta, joka sekä Jaguarilla että Land Roverilla on. JLR ei ole eikä koskaan tarvitse olla, vain yksi premium -autovalmistaja. Maailmassa on tarpeeksi heistä – homogeeniset tyylikkäät automerkit, jotka ovat näennäisesti vaihdettavissa: BMW, Mercedes, Audi, sekä muut, jotka haluavat olla heidän kaltaisiaan. JLR ei ole ja ei pitäisi.
Jaguar ja Land Rover ovat erilaisia; He ovat aina olleet ja täytyy aina olla. Ja JLR tarvitsee myös johtajan, jolla on tietyllä lähtökohtana ja eroilla – joku, joka voi saada aikaan todellisia muutoksia, mutta myös tietynlaista vakautta.
Enemmän kuin nämä loistavat tuotemerkit on ymmärrettävä. Ja ei ole paljon ihmisiä, joita voin ajatella koko teollisuudessa, jotka voisivat tehdä sen, jotka voivat nähdä ja maksimoida mahdollisuuden, jonka edessämme olevat tekniikan vallankumoukset voivat tuoda näille loistaville brittiläisille yrityksille.
Siellä on myös yksi muu pakollinen: kenellä tahansa sillä on oltava persoonallisuus inspiroida yritystä ja sen asiakkaita yhtä suuressa määrin. Meidän on selvitettävä, kuka se on pian – niin toivotaan, että Tata Sons tekee ihanteellisen päätöksen.

Kenen mielestäsi on nimitettävä JLR: n uudeksi toimitusjohtajaksi? Kerro meille kommenttiosassa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *