Uusi rajoitettu painos BMW X7 Dark Shadow Edition Expated

BMW on paljastanut lippulaiva X7 -maastoautonsa erittäin yksinoikeuden rajoitetun version. Sitä kutsutaan Dark Shadow Editioniksi, samoin kuin tuotanto rajoitetaan vain 500 yksikköön maailmanlaajuisesti – joista vain 10 löytää menetelmänsä Ison -Britannian ajotieltä.
BMW X7: n perusmuutokset sisältävät aggressiivisen M Sport -runko-sarjan sekä kaksoiskäyttöisen M Sport -poistojärjestelmän. Saksalainen yritys on myös poistanut kaiken perusauton kromikoristeet, vaihtamalla sen kiiltäväksi ja matta mustalle korvaukselle.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Hienoimmat huippuluokan ajoneuvot myytävänä nyt
Erikoispainos X7: n munuaisrillit, ikkunan ympäröivät, ovenkoristeet, kattokiskot sekä pakokaasuideat ovat kaikki maalattu mustiksi, samoin kuin takaikkunat ovat voimakkaasti sävytetyt. Tumma varjopaketti on valmis uudella arktisen harmaan metallisen maalin pinnalla sekä sarjassa kevyitä 22 tuuman kevytmetallivanteita, jotka on valmistettu Matt Blackissa.
Sisällä ostajat saavat nahkaverhoilun, Alcantara -päähenkilön sekä nahkaisen kojelaudan – kaikki nämä leikataan BMW: n yön sinisen ja mustien sisustusvärien sekoituksessa. Siellä on myös kiinni ylimääräisiä varusteita, kuten auringonsuojauslasitus, panoraamalasikatto, päännäyttö sekä hierontaistuimet.
11

X7 Dark Shadow Edition -yrityksessä on 20 kaiuttimen keula- ja Wilkins-stereojärjestelmä, pari 10,2 tuuman kosketusnäyttöä, joka on asennettu etuistuimien takaosaan ja TV-antennille, jonka avulla matkustajat voivat nauttia digitaalisessa televisiossa.
BMW X7 Dark Shadow Editionissa on täsmälleen sama moottori sekä voimansiirto kuin X7 M50i. Joten, sen voimanlähteenä on kaksois turboahdettu 4,4 litran V8, joka luo 523 hevosvoimaa sekä 750 nm vääntömomenttia. Moottori lähettää virtaa kaikille neljälle pyörälle kahdeksan nopeuden automaattivaihteistolla, joka on ilmoitettu 0–62 mph 4,5 sekunnin ajan ja digitaalisesti rajoitettu huippunopeus 155 mph.
Se kehitetään BMW: n tehtaalla Spartanburgissa, Yhdysvalloissa, tämän vuoden elokuusta alkaen, kustannukset alkavat 114 975 puntaa.
Mitä teet uudesta BMW X7 Dark Shadow Editionista? Ymmärräkaamme alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *