Uncategorized

Gordon Murray Automotive T.50 debytoi Goodwoodissa

Gordon Murray Automotive’s 2,36 miljoonan punnan T.50 -superauto on tehnyt ensimmäisen julkisen matkansa 78. Goodwood -jäsenten kokouksessa, jossa uusi 650 hevosvoiman superauto keksi Murray’s McLaren F1 -seuraaja kiertää Goodwood -piirin.
Brittiläinen kilpa-autoilija Dario Franchitti valittiin esittelemään takaveto T.50: n dynaamisia kykyjä, vaikka kostea piiri esti häntä soittamasta 3,9 litran V12: n 12 100 rpm punaisen viivan.

Uusi Gordon Murray All-Electricin maastoautosuunnitelmat paljastuvat

Roading T.50: n dynaamisen debyytin ohella oli myös 725 hevosvoiman vain T.50s Niki Laudan staattinen näyttö sekä muutama Gordon Murrayn suurimmista kilpa-autoista, joiden tarkoituksena on korostaa suunnittelijan ” Kevyt etiikka. ”
Mainos – viesti jatkuu alla

Ennen tapahtumaa Gordon Murray sanoi: ”T.50: tä ei ole paljon parempaa sijaintia ja osoittaa Goodwoodin jäsenten kokousta. On ollut rohkaiseva, ettet pysty näyttämään superautoamme aikaisemmin, mutta kaikille, jotka tarkoittavat Goodwoodia, se on ehdottomasti odotuksen arvoinen. Katson sitä eteenpäin – se melu on upea ”.

T.50: n korkealla varustetulla puolella se erottaa sen ehdottomasti aikakaudella, jolloin monet superautojen valmistajat pyrkivät turboahtamaan sekä hybridijärjestelmiä maksimoimaan moottorin polttomahdollisuudet.
Tielle kulkevan T.50: n tuotantomäärät rajoitetaan vain 100 esimerkkiin, joista ensimmäisen ensimmäisen odotetaan näkyvän ensi vuonna. Kun ne kaikki on kehitetty ja otettu huomioon, GMA aloittaa T.50S Niki Laudan tuotannon, jota on vain 25.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *