Uusi Seat Escootser -konsepti esikatselua varten tuotantomalli

SEAT on vahvistanut, että se käynnistää kokonaan sähköisen estootterikonseptin 19. marraskuuta Barcelona Smart City Expo World Congress -tapahtumassa, ja se aikoo tuottaa tuotantoversion tulevina kuukausina. Sähkömoottoripyörä on osa Espanjan tuotemerkin ”mikromobiliteetti” -strategiaa, jonka tavoitteena on tarjota kompakti, kestävää kaupunkia.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Espanjalaisen teaser -kuva viittaa siihen, että sillä on samanlaiset mitat kuin Peugeot Satelis 125i ja Honda Forza 125. Kuten useimmissa skoottereissa, siinä on pystytuulilasi ja saranoidun satulan, joka peittää matkalaukun, joka on riittävän suuri kypärälle.
• Istuin ja Cupra annettiin lyijyä tuoreessa VW -ryhmässä ”Mikromobiliteetti”
SEAT: n tuotantovalmiiden sähkömoottoripyörien tekniset tiedot pysyvät kääreissä, mutta yritys on vahvistanut, että sillä on suorituskyky “vastaa 125cc: n mallia”. Nykyisten A1 -lisenssinhaltijoille virran enimmäismäärä on noin 15 hevosvoiman 125 cc: n moottoripyöriä – ja odotamme, että Seatin uusi sähkömoottoripyörä tarjoaa samanlaisen suorituskyvyn.
SEAT: n tuotantovalmis sähköskootteri rakennetaan yhteistyössä Espanjan moottoripyörien valmistajan hiljaisuuden kanssa, ja se myydään sekä yksityisille asiakkaille että ajoneuvojen jakamisyrityksille. Se on myös viimeisin tuote Seatin suunnitelluissa vaihtoehtoisissa mikromobiliteettiajoneuvoissa, jotka seuraavat äskettäin julkaistusta Renault Twizy-Rivalling Seat Minimo -konseptista.
SEAT: n presidentti Luca de Meo sanoi: ”Suurten kaupunkien jatkuva kasvu tekee tehokkaan liikkuvuuden saavuttamisen yhden päähaasteista. Nykyään olemme ottamassa lisäaskeleen kaupunkimikroobiliteettistrategiassamme vahvistamalla ensimmäisen estootterin lanseerauksen tuotemerkin historiassa. ”
Mitä teet Seatin suunnitellusta kokonaan sähköisestä moottoripyörästä? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *