Uncategorized

“Joitakin perinteitä on hylättävä, ja 9-5: n työskentely on yksi heistä ‘

On joitain pohjimmiltaan brittiläisiä ongelmia, joista me yksilöinä voimme tehdä melkein nyt. Ensinnäkin Yhdistyneen kuningaskunnan tieverkko, ajoneuvojen pysäköintitilat ja julkiset kantojärjestelmät ovat parhaimmillaan riittämättömiä, pahimmassa tapauksessa tarkoituksessa – huolimatta siitä, että maksamme niistä nenän kautta.
Toinen tärkeä kysymys on pakkomielle 9-5. Tämä perinne pakottaa työntekijät ja opiskelijat kelloamaan ja pois enemmän tai vähemmän samaan aikaan. Tulos? Miljoonat työmatkalaiset, jotka matkustavat A: sta B: hen yhtenäisesti. Se on hulluutta. Näinä sosiaalisen etäisyyden aikoina kaikki samanaikaisesti kulkevat ovat tarpeettomasti ja kohtuuttoman riskialttiita, ja se on myös suurelta osin vältettävissä. Joten voimme heti aloittaa prosessin, jolla luotat vähemmän Britanniaan, joka on 9-5, maanantaista perjantaihin ja enemmän 24/7/365, jossa hyödyntämme päivittämme kaikkia tunteja, ei vain pieni osuus?

Voinko ajaa autoani COVID-19-lukituksen aikana?

Poistutaan koulusta sellaisena kuin se on, jolloin lapset voivat matkustaa kouluun ja koulusta tavanomaisessa klo 7–9–15.00–17.00, kun valo on yleensä hyvä ja he ovat turvallisimpia. Meidän on myös kunnioitettava vanhusten ja haavoittuvien tarpeita, jotka yleensä mieluummin matkustavat kirkkaimpana vuorokaudenaikana. Mutta entä suurin osa työskentelevistä aikuisista? Ne ovat kymmeniä miljoonia vahvoja, mutta pitäisikö heidän pitää kiinni 9-5-normista, kun tiedämme tiet ja rautatiet-älä unohda sosiaalista etäisyyttä-eivät enää voi selviytyä? Autot, pakettiautot, kuorma -autot, linja -autot ja junat ja ne, jotka on pakko rypistää riittämättömiä teitä ja raitoja ruuhka -aikoina, ovat tyhmiä. Joitakin perinteitä on hylättävä, ja tämä on yksi niistä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *