Uudet tienvarsien näytöt ajoneuvojen seuraamiseksi sekä tulevaisuuden kuljettajien

kuljettajien kohdemainoksista saattavat kohdistaa henkilökohtaiset digitaaliset mainostaulujen mainokset, kun mainostajat investoivat kameroihin sekä tekniikan, joka kykenee tunnistamaan, sekä automallit , ikien lisäksi sukupuolet ja jopa kuljettajien tunnelmat.
Lontoon tunnettuun Piccadilly-sirkusan asennetun mainostaulun sanotaan kykenevän kohdistamaan ohimennen ajoneuvot ja matkustajat nykyaikaisten videokamerajärjestelmien hyödyntämisen ansiosta. Näytön piilotettujen kameroiden on todettu pystyvän paikkaan auton tekemisen, suunnittelun ja värien lisäksi kadulla kävelevien ihmisten lisäksi. Mainostaulu näyttää heille henkilökohtaiset mainokset heidän profiilinsa sopimaan. Uusi tekniikka johtuu siitä, että ne vaihdetaan tulevina viikkoina, ennen kuin jouluostojakso alkaa samoin kuin saattaa pian käyttöön valtakunnallisesti.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Piccadillyn valonäyttö on Euroopan merkittävin digitaalinen näyttö sekä maa -arvopapereiden käytön ja sen käytön. Yrityksen kotisivulla yritys sanoi: ”Näyttö voi tarjota räätälöityä mainosmateriaalia, joka vastaa reaaliaikaisiin elementteihin, kuten sääolosuhteisiin tai kulkevien ajoneuvojen väriin – älä kuitenkaan huolestu, että se ei kerää tai säilytä henkilökohtaisia ​​yksityiskohtia tai tiedot. ”
• Tarkalleen kuinka mainostaa ajoneuvoasi fantastisella luokitetulla ajoneuvomainoksella
Uuden tyyppinen markkinointi on kuitenkin kritisoinut tietosuojaryhmiä. Valtava sisaruksenäkymä kertoi Timesille: ”Kun uusi ilme Picadilly-sirkus altistaa itsensä suurelle yleisölle, se aikoo kaikille tarkoituksista ja toiminnoista olla no-go-vyöhyke kenellekään, joka haluaa säilyttää heidän yksityisyytensä ja heidän turvallisuutensa ja turvallisuus uteliaisista silmistä.
“Suositus siitä, että Piccadilly Circus päätyi henkilökohtaisten mainosten seinämään ihmisten seurannassa, autoissa ja WiFi -yhteyksissä ylittää omituisen linjan mailin.”
Haluatko nähdä henkilökohtaisia ​​mainoksia mainostauluissa ajaessasi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *